Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub/mazo lányok, szoktatok sírni büntetés, kínzás közben?
#10:
Számomra félelmetes az, hogy valaki a munkája során találkozik a BDSM-mel, más embereknek szeretne segíteni, miközben azt sem tudja, hogy mit beszél.
Azzal egyet tudok érteni, hogy sok BDSM-nek hívott kapcsolat valójában nem az. Amikor a nőnek nem jelent valódi élvezetet, vagy azt hiszi, hogy élvezi, közben pedig nem, csak vagy hazudik saját magának is, vagy pedig az nyújt boldogságot, hogy valaki foglalkozik velük. Ez egy nagyon rossz helyzet.
Találkoztam már olyan emberrel is, aki nem csak BDSM kapcsolatra, de párkapcsolatra is alkalmatlan volt, és ezzel csak ezt a tényt próbálta takarni. Tény, hogy ezek az esetek nagyon veszélyesek.
Van, hogy valaki önértékelési zavarokkal küzd, és azt hiszi, könnyebb társat találnia, ha mindent bevállal. Nos, ez is elég nagy baj.
Van viszont olyan, amikor az emberek ismerik magukat, tudják mi okoz nekik örömet, és annak megfelelően élik meg a BDSM-et.
A ledominálás szó, szerintem különösen hibás, és azt mutatja, nem sok dolgot tudsz erről a világról. Egy ideális BDSM kapcsolatban a domináns fél szolgálja a szubmisszív felet. Ez furcsán hanzik, de attól függetlenül igaz. A domináns fél folyamatosan figyeli a másik reakcióit, aktuális lelkiállapotát és addig megy el, ameddig a másik félnek ez jó. A biztonsági szó elkerülhetetlen, de ha valaki ismeri a párját, nem kell, hogy ez előkerüljön, el sem kezdődik olyan dolog ami a másiknak éppen nem megfelelő. Eleve előre meg van beszélve a két fél által, hogy kinek hol vannak a határai. Ugye a domináns félnek is van egy határ, mi izgatja őt, meddig megy el, és a szubmisszív félnek is megvan, ami okoz neki örömet.
Ezek szerint félreértettél.
Ami meg nekem félelmetes.
Én olyan emberekkel találkozom, akiknek ez problémát jelentett, jelentősen befolyásolta az életüket, párkapcsolatukat, szexuális magatartásukat,. önbecsülésüket.
Akik ezt élvezik, azok nyilván nem fordulnak segítségért sehova. Legfeljebb akkor, amikor már kevésbé élvezik, vagy éppen már sehogy se.
De, bármilyen is hihetetlen számodra, van, akiknek ez gondot okoz.
Az, hogy milyen probléma áll emögött, az változó.
Önértékelési zavar, frusztráció, korábbi traumák, vagy éppen bárminemű alkalmatlanság, akár párkapcsolatra is, vagy éppen a párkapcsolat nem működőképes.
A ledominálás szó pedig nem mindig jelent a másik fél részéről is elfogadottságot.
Az általad írottak második felével egyetértek, hogy fontos hogy valaki "ismerje a párját" és tudják , hogy meddig mehetnek el, mik a határok.
Lehet, hogy ezt "papíron" tudják, te is leírtad ezeket, de remélem elhiszed, hogy nem mindenkinek vannak ismeretei (főleg önismerete) arról, hogy mibe vág bele, mihez adja a testét....és lelkét.
Szóval, elhiheted, nagyon is tudom miről beszélek, bár ezt itt, és neked, -ne vedd zokon- nem fogom bizonygatni.
Tehát kénytelen vagy elfogadni, azt, hogy amiről te itt csak beszélsz, azt én megtapasztalom. Vagyis, hogy:
Felnőtt emberek, előzetes ismeretek, bárminemű lényeges egyeztetés, és a másik vágyainak feltérképezése nélkül, pusztán kíváncsiságból vágnak bele ebbe.
Amit ugyan ne tartsunk már követendő példának.
Egyébként, figyelembe véve talán nem is általad megadott kérdést, hanem a megadott , szavazásra bocsájtott kérdéseidet...szerintem tarts némi önvizsgálatot.
Hiszen, optimális esetben, ha ugye "ismered magad", és ez téged, így, ebben a formában érdekel, az a nők többsége számára visszatetsző, félelmet keltő lehet.
Ha viszont nagyon is tudod , hogy hol vannak a határok, akkor miért is tetted fel ezeket a kérdéseket, amik a szavazásodban szerepelnek?
És, ha van párod, akivel ugye -megfelelő, felnőtt módon- partneri viszonyban tudtok egyeztetni mindenről, megfelelően kommunikálva mindent....akkor miért is a gyakorikérdések.hu-n vársz válaszokat?
Hiszen akkor ott van a partnered, akivel ezt meg kéne , hogy tud beszélni.
Tehát, te a praktikumra akartál volna rákérdezni, én meg látom a buktatókat a történet mögött.
Remélem nem értettük egymást kölcsönösen félre.
Ennyi kifejtés után pedig remélem belátod, hogy lehet, hogy ugyanarról beszéltünk.
Kezdem érteni amit írsz. Valóban nem való mindenkinek a BDSM, sőt a többségnek nem való, és ha valaki felületesen nézi, akkor tévútra kerülhet. Erről viszont beszélni kell, akár itt, akár más fórumon is.
Én is elkeseredek akkor, amikor valaki feltesz egy kérdést, hogy hogyan büntetné meg a lányt, egy apróságért, és ilyenkor olyan ötleteket látok amire a középkori inkvizitorok is elismerően csettintenének, mellette pesze, valamennyi testnyílásába nemi szervet képzelnek. Ez a BDSM-nek a totális félreértése, de ezen sokkal inkább azzal tudunk változtatni, hogy beszéljünk róla, és nem azzal, hogy nem. Ilyenkor én is csak a fejmet tudom csóválni, de szerencsére vannak ötletes, játékos válaszok is.
A kérdéseim nem véletlenül teszem fel úgy, ahogy. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan látják a témát, miként élik meg ezt a dolgot, mi a motivációja. Olvasva itt a fenekelős kérdéseket, nagyon sok embert izgat a fenekelés témaköre, legalább gondolatban.
Sokan arra gondolnak, hogy ha egy lányt elvernek, akkor ott kék-zöld foltoknak kell következnie, vérző sebekkel.
Valójában a lányok jelentős része azt szeretné, hogy valaki kicsit pacskolja meg a feneküket, maximum kis pirosodás legyen, és ez felizgatja őket. És ez így van jól szerintem. Aki többre vágyik az persze kaphat többet is, de ők a ritkábbak.
Érdemes megnézni a szavazásokat. Ott legtöbbször az van, hogy kézzel kapnak a lányok, de ha a hosszászólákokat olvassuk, akkor azt látjuk, hogy aki csak fantáziál róla, szokszor eszközre vágyik (gondolom, ha ők kipróbálnák többségük ugyan úgy a nem kérné újra).
Azt gondolom a témáról beszélgetni kell, az élet annyi más oldalát is értelmezik félre az emberek, itt is ez a baj, de ha beszéldtéma lesz, akkor lesz kontroll, és nem a fejekben burjánzanak el a tévképzetek.
Örülök, hogy megértettük egymást.
Szép napot. ;)
De azért ha lehet, inkább máshogy szeresd a lányokat.
;)
Nőként mondom. ;)
Neked is lehet még lányod. :)
Ha a fájdalmat szereted, fokozottan igyekezz megkülönböztetni jutalmadat és büntetésedet! Próbáld elfogadni, hogy a két eszköz egybeesik. A nem kívánatos fájdalmakat nem kell megszeretned, azok lesznek nevelőid. Kívánatos fájdalmaidra továbbra is vágyakozzál, köszönetet mondj érte!
Nem kívánatos fájdalmaidért hálát érezz, és tudd, hogy legnagyobb segítőid azok. Segítenek megtanulni a leckét, eszedbe vésni a rendet.
Kívánatos fájdalmaid miatt panaszt ne hallass, meghazudtolod azzal!
Nem kívánatos fájdalmaid miatt panaszt ne hallass, becstelenné teszed úgy!
Kívánatos fájdalmaid és élvezeted nem jog, ismét csak kiváltság, s mint olyan, nem is lehet kötelező, vagy szabályszerű járandóság. Nem dolgozhatsz meg érte, illetve jó munkádért nem jár értelemszerűen. Élvezeted és kívánt fájdalmad Urad kegyei közé tartoznak.
A fájdalmad és élvezeted, büntetésed és gyönyöröd mind Urad jogai feletted, s neked nincs közöd többé ezekhez.
Az élvezés kiváltságát, ha megtarthatod, légy érte hálás, s élj vele minél gyakrabban, ne legyen hiábavaló az Urad gesztusa!
Nagyon kis cuki párbeszéd kerekedett itt ki. Azért remélem nem folytatódik priviben, bár itt a GYK-n már semmin nem lepődök meg, simán lehet, hogy már rég egymás faszát szopjátok. Persze csak viccelek.
Azért afelől ne legyen kétsége egyikőtöknek sem, hogy aki ezen a nyilvános fórumon sub/mazo nőként kommentel, az kb 99,99% valószínűséggel egy unatkozó középkorú pasi. Onnan tudom, hogy én is szoktam trollkodni. Gyerekes? Nem. Szórakoztató. Ezek nélkül a GYK nem lenne ilyen népszerű, ez is tutibiztos. Ez baj? Szerintem nem. Max a sok önjelönt "dom" (muhaha) vergődik a monitor előtt kínjában, és nem érti hogy mitől nem megy neki a csajozás. Igaz-e kérdező? Istenkém... Tudom én hogy ez a hely a csodával is határos, és amúgy tényleg! Sokkal több strigulát húztam be itt, mint szexpartnerkeresőn, ami már önmagában is vicces, de működik. Volt már innen rendőrnő és pszichológus is, tehát egyáltalán nem alegalja jár ide. De szórakoztató értéket tekintve mégis az ilyen hülyék a legjobbak mint te meg a sok vicces kommentelő, akik miatt te elhiszed, hogy tényleg ennyi nő szeret alárendelve lenni. De akkor miért itt ülsz és szerencsétlenkedsz ahelyett hogy a kicsi subodat kínoznád?? Hm? Ja nincs olyanod? Ez bizony nem véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!