Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan szexcsetelésed ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan szexcsetelésed ami azóta is eszedbe jut annyira jó volt?

Figyelt kérdés
Nekem pár éve volt egy amit előtte és azóta sem tudott felülmúlni egy sem. Teljesen rá voltunk pörögve egymásra, mai napig eszembe jut időnként.

2021. júl. 3. 11:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Volt persze :D
2021. júl. 3. 11:50
 12/24 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Bdsmes szexcset volt, alaztam a csajt és teljesen "iranyitottam". Azt mondta sose volt még ilyen nedves, szűz volt.
2021. júl. 3. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Rendkívül egyeztek a szexuális vágyaink, fantáziánk.

Mindig is éreztem, hogy hiányzik valami szex terén, de a levelezésünk alatt jöttem rá, hogy pontosan mi is. A szexualitásnak milyen formája.

És most nagyon nem jó :)

Csak egy dolog érezni, hogy hiányzik valami. De mikor már tudod is, hogy mi az...

n

2021. júl. 3. 13:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Igen

L

2021. júl. 3. 15:35
 15/24 anonim ***** válasza:

Volt 3-4 olyan partner akivel nagyon jó volt, megvolt az összhang, nem csak a párszavas válaszok jöttek, fantáziák terén is passzoltunk és mind a ketten be tudtuk indítani a másikat eléggé.

Régi szép idők, van hogy néha visszaolvasom itt azokat a levelezéseket és már az olvasástól plusz az emlékektől is megjön a kedvem újra egy ilyen levelezésre, viszont manapság ez már nem nagyon megy itt, legalább is sokkal több a kamus és a képkéregető...

30F

2021. júl. 3. 15:45
 16/24 anonim ***** válasza:

Itt mégis hogyan? 4-5 üzenetben ledarálni az egészet, abban mi az élvezet?

2021. júl. 3. 16:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Akivel itt nagyon jól ment vele, nagyon sok üzenetváltás volt, most visszatekertem, 13 oldalon keresztül a kimenő és a beérkező levelek között is csak ő a címzett.

Szóval nem muszáj ledarálni pár üzenetben mindent...

2021. júl. 3. 16:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor gondolom 1-2 szavas üzenetek lehettek csak... Úgy nem nehéz.
2021. júl. 3. 20:01
 19/24 anonim ***** válasza:

Volt!

Van olyan akivel azóta is tartom a kapcsolatot.

F

2021. júl. 4. 02:19
 20/24 anonim ***** válasza:
Bizony volt, jó visszaemlékezni rá :)
2021. júl. 6. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!