Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron nagyobb a libidótok ? Miben nyilvánul ez meg ?
Ugyanakkora. Az előző válaszolónak igaza van.
Viszont nem libidó kérdése.. De az igaz, hogy télen fázunk általában, akkor nagyon jó összebújni. Nyáron pedig lengébben alszunk és lengébb ruhák vannak rajtunk. Max ezért fordulhatna elő több. De nem rémlik, hogy több lenne.
Feelinges tényleg télen a hidegben összebújni. Egy használaton kívüli lakásunkba vittem fel lányokat, nem volt ott semmi csak egy ágy kb, fűtés se. De nagyon hangulatos volt, jókat lehetett dugni, összebújni, aludni
20F
Nekem talán azért magasabb nyáron,mert több inger ér. Rengeteg jó csaj szexisen öltözik,és felizgat a látvány 😁
Imádom a nyarat
Nekem mindig osztol tavaszig magas a libidom
Utalom a meleget es akkor szexelni sem szeretek. Izzadt nyalkas meg meleg fuj.
Nem hiaba szulettem telen 😂
Telikabatom sincsen mert eleg egy pulcsi es annyi.
Nekem nagyobb, jobban kívánom a szexet. Többször is van.
Szerintem könnyebben is kialakulhat egy spontán szex abban az alig semmi kevés ruhában amiben ilyenkor van itthon az ember.
Egy pillanat félre/lehúzni egy bugyit a ruha alatt (ha van egyáltalán ruha), meg egy rövid/alsóból kivarázsolni a férfiasságot.
Teljesen ugyanazt tudom írni, mint a #7es válaszoló. Baromi nehezen bírom a mrleget, élni sincs kedvem kb, a libidóm 0. Bezzeg ősztől tavaszig...:D eddig egyik partneremnek se volt akkora libidója, mint nekem ilyenkor haha
Semmiben nem nyilvánul meg egyébként, ha nincsen párom. Tehát nrm mászok rá random minden pasira ilyenkor sem. Viszont ha van valakim, akkor nehezen fogom vissza magam vele
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!