Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselnétek ha még 25 évesen is szüzek lennétek?
Figyelt kérdés
Bármit teszek nekem nem akar összejönni, és természetesen srác vagyok.
Egy normális fiú ennyi idősen már min 1000x szexelt. szar érzés hogy nekem kimaradt az életemből
2021. júl. 2. 22:54
2/13 anonim válasza:
Hát nem irigyellek titeket.Jobb itt a nyerő oldalon.De eskü átérzem 😕
3/13 anonim válasza:
Aki tényleg a nyerő oldalon van az nem GYK-re irogatja hogy a nyerő oldalon van😉
4/13 anonim válasza:
Pont így éreztem magam 21 évesen, a türelmetlenségem miatt végül egy prostival veszítettem el a szüzességem.
5/13 anonim válasza:
#3 Miért ne írhatnám ki? Ide csak lúzerek járhatnak? Hidd el nekem nincs gondom a nőkkel 😉
6/13 anonim válasza:
28 vagyok. Igazából sokkal jobban mint korábban. Olyan 16-24 között még elég rossz volt, mindig megfogadtam, hogy na majd ebben a hónapban, na majd a tavasszal, na majd idén összehozom. Aztán nem sikerült.
Azóta meg úgymond talán lehet úgy mondani, hogy belefásultam a dologba, legalábbis már teljesen hidegen hagy a dolog, qrvázni meg nem fogok, ennyi önbecsülésem van, hogy ha magától nem jön össze a dolog, akkor nem fogom úgymond pénzzel megoldani.
7/13 anonim válasza:
Na meg ha a technikai oldalát nézzük. Oké biztos jobb érzés nővel, de végül is, ugyanazt éred el szinte ha kivered.
9/13 anonim válasza:
Jó, hát én sem azt írtam, hogy nem lehet jobb, de arra gondoltam, hogy a végén az érzés ugyanaz lehet, mert az nyilván más mikor ott van benn mint mikor az ember a kezével intézi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!