Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan nem vesztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan nem vesztek komolyan ilyen nőket?

Figyelt kérdés
Ha valaki 30 éves, viszont kinéz kb. 22-23 évesnek, arcra is inkább kislányos, testre vékony, kis mellekkel, akkor az idősebb férfiakat 33-40 éveseket nem izgatja fel, vagy nem veszik komolyan? Párkapcsolat szempontjából meg még inkább nem?

2021. júl. 2. 20:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%
A kor csak egy szám. Az évek, a tapasztalatok mérőszáma. De egy férfit szinte minden nő érdekel. Genetikailag rátok vagyunk hangolva. De mivel már nem vagyunk állatok, (csak némelyikünk) az agyunkkal is szelektálunk. Számít a szépség, szem, mosoly, intelligencia, stb.. (Az sem baj ha egy Hölgy jó a szexben, de ez tanulható!)
2021. júl. 3. 08:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, pedig már nem is vagyok annyira fiatal!
2021. júl. 3. 13:56
 23/28 anonim ***** válasza:
Én komolyan veszem
2021. júl. 3. 14:06
 24/28 anonim ***** válasza:
78%
Az,hogy ki mit gondol,vagy milyen megjegyzést tesz,már rég nem érdekel.Lényeg,hogy ketten boldogok legyünk egymással!
2021. júl. 3. 16:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, sok pasinak ez egyáltalán nem jelent problémát, sőt tetszenek nekik az ilyen nők, főleg akkor, ha normális, kedves személyiség is társul hozzá.
2021. júl. 3. 18:17
 26/28 anonim ***** válasza:
77%
Én azokat a nőket veszem észre és legyen tőlem nem husis akiknek van valami a fejükben és érzékiek tehát nem ridegek. Volt fiatalon olyan 42 éves párom aki 25-nek nézett ki.
2021. júl. 3. 23:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha megismerjük egymást és összeillik a természetünk, akkor baromian nem zavarna, hogy ennyivel fiatalabbnak néz ki a koránál!
2021. júl. 4. 21:59
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem a kinézet határozzameg,hogy valaki milyen érett értelmileg.

Felizgat vagy sem. Miért ne izgatna ha kislányos csajokra izgulok?

Az,hogy fiatalos igazaiból még jobb is.

Párkapcsolatban: azt pont nem ezek határozzák meg.

2021. dec. 3. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!