Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan nem vesztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan nem vesztek komolyan ilyen nőket?

Figyelt kérdés
Ha valaki 30 éves, viszont kinéz kb. 22-23 évesnek, arcra is inkább kislányos, testre vékony, kis mellekkel, akkor az idősebb férfiakat 33-40 éveseket nem izgatja fel, vagy nem veszik komolyan? Párkapcsolat szempontjából meg még inkább nem?

2021. júl. 2. 20:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene a leírtak alapján!
2021. júl. 2. 22:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 22 évesen van “asszonyos” alkatom, és én meg abszolút úgy látom/érzem, hogy a kislányos nők jönnek be a férfiak ÖSSZES korosztályának. :D 🤷‍♀️
2021. júl. 2. 22:24
 13/28 anonim ***** válasza:
61%

a nő jön be, nem az alak dönt.

egyébként szeretem az ilyen kislányos nőket

44/F

2021. júl. 2. 22:27
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem sokunk tenné be egy 30 éves agyát egy 20-as testbe :D
2021. júl. 2. 22:48
 15/28 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom már elkéstem, felrobbant a privát ládád, azért halkan megjegyzem: nagyon erotikusak számomra az ilyen vitális, fiatalos nők. Mellesleg a kérdés már önmagában izgató. Fuhh. F
2021. júl. 2. 23:10
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Kiváncsi lennék rá, érdekelne!
2021. júl. 2. 23:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
6/ nagyon sok férfi ideálja a kis mell, vékony vagy sportos alkat. A bájos arc csak dob rajta. Tapasztalat és közhely de minden a saját tested elfogadásán múlik. Ha jól érzed magad és ragyogsz, nem számít hogy kicsi vagy nagy, alacsony vagy magas, fiatal vagy érett, mágnesként tapadnak, mert észre vesznek. A kisugárzás fog meg egy férfit, ahogy egy nőt is. Gondolj arra, hogy te sem csak egy típusú férfire figyelsz fel. Osszessegeben kell hogy bejöjjön.
2021. júl. 3. 06:18
 18/28 anonim ***** válasza:
Az jó ha fiatalnak néz ki, de nekem fontosabb h okos, vicces legyen, kedves, odaadó stb. Ezeken múlik a kapcsolat nem a mellei méretén.
2021. júl. 3. 06:35
 19/28 anonim ***** válasza:
48%
Nekem tetszenél,de 48 vagyok
2021. júl. 3. 07:47
 20/28 A kérdező kommentje:

#12- társasági kört kellene cserélnünk:D

Köszönöm a válaszokat!

Én elfogadtam magamat, olyannak, amilyen vagyok, szeretem, hogy fiatalabbnak néznek, annak is érzem magam, csak emellett azt tapasztalom, hogy inkább a huszonévesek néznek meg és próbálkoznak(amivel amúgy nincs bajom), csak én pont inkább az érett, férfias kinézetre hajtok, jobban megmozgatnak. Viszont tényleg ők inkább az ilyen nőies nőket szeretik. Na de ahány ember, annyi szokás, nem tetszhet mindenki mindenkinek. Mondjuk, ha pasi lennék én nem biztos, hogy összejönnék egy ilyen nővel, mert oké, hogy kb olyan mintha egy kis fiatal csajszit húzogatnék, de kapcsolatban lehet sokan megjegyeznék, hogy mennyi lehet a korkülönbség köztük. Bár lehet ezt én gondolom nagyon rosszul.

2021. júl. 3. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!