Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit kéne gondoljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne gondoljak? Hogy 19éves unokahugom(2évvel fiatabb) Elöttem képes egy tangába mászkálni hozzam bújni Esett már példa arra, hogy méretemről faggatott kíváncsi milyen, ha áll

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 21:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

De ezt még is hogy??🤣

Én ha ilyenre gondolnék unokabátyámmal, akkor kiráz a hideg és az undor.

Ez szerintem nem természetes🤣

2021. júl. 1. 23:53
 22/28 anonim ***** válasza:
Tini korunkban hugommal sokat beszélgettünk intim témákról, mekkora a melle, nekem mekkora ha áll, kinek milyen szőrös, és egyszer megmutattam neki állva, mert kérte, de természetesen ennél tovább nem mentünk, még mielőtt vki elkezd fantáziálni.
2021. júl. 2. 08:13
 23/28 anonim ***** válasza:
Mi lett? Történt valami? Amúgy, unokahúggal nagyon meggondolandó, hogy megfeketeted. De azért érdekelne, hogy lefeküdtetek-e?
2021. júl. 2. 08:39
 24/28 anonim ***** válasza:

Konkrétan a kérdésre válaszolva és nem tanácsot adva: Egyértelmű, hogy nyitott az unokahugod arra, hogy du*jatok.

Más kérdés, hogy csak így incselkedés, flört szintén vagy konkrétan képes lenne szexelni veled ténylegesen, de fejben mindenképpen nyitott erre.

2021. júl. 2. 11:15
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi
2021. júl. 2. 12:49
 26/28 anonim ***** válasza:
uncsitesó simán dugható,sőt feleségül is veheted.
2021. júl. 10. 16:59
 27/28 anonim ***** válasza:

Egy 21 éves csóka azon nyáladzik hogy az uncsitesója egy tangában flangál előtte - ahelyett hogy örülne neki.

Micsoda álságos/impotens világ!

2021. júl. 26. 04:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Na de azóta meg volt-e?
2021. aug. 22. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!