Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne gondoljak? Hogy 19éves unokahugom(2évvel fiatabb) Elöttem képes egy tangába mászkálni hozzam bújni Esett már példa arra, hogy méretemről faggatott kíváncsi milyen, ha áll
Nehezen hihető a kérdés. Ha lány unokatestvérem egy szál bugyiban mutatkozna, azonnal elfordulnék és elhagynám a helyiséget (vagy őt kérném meg erre), egyszerűen azért, mert az illem így diktálja. Sose jutnánk el odáig, hogy hozzám bújhasson. Rokonnal nincs szex, tabu és kész. Aki az unokatestvére nemi szervéről érdeklődik (haha, csak szeretnéd), az egyszerűen nem komplett.
Kérdező, szerintem te fantáziálgatsz az uokatesódról, és ötletekért meg biztatásért vagy itt.
14es
Pedig van ilyen elhiheted.
Volt hogy a nővérem, meg az unokanővérem előttem mutatkoztak egyforma fehérneműbe és kérdezték hogy kinek áll jobban.
16
Poló is volt rajtuk a bugyi volt a kérdés.
18
Hogy érted hogy ebben nincs semmi?
Honnan veszed hogy szerettem volna?
háááát. ha tényleg létezik ilyen akkor ha a méreteket kérdezgeti, akkor pláne bugyiban incselkedik, akkor csapd le a labdát azzal hogy "ha állna megnézhetnéd, de mitől állna most fel?" :)
Aztán vagy lesz valami, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!