Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egyszer megcsaltad a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer megcsaltad a férjed, azért teszed meg újra (akár mással is) mert bejött a dolog?

Figyelt kérdés
Például a pozitív élmény után keresed is a következő alkalmat?
2021. júl. 1. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Nincs férjem, szerintem nem is lesz. De ha megunok egy pasit, mindig megcsalom és mindig úgy, hogy "lebukjak". Élvezetet jelent ha nekik fájdalmat okozok! Mivel egyikbe se vagyok szerelmes, nem okoz ez gondot.
2021. júl. 1. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
1-es tuti nem is csaj az. hogy zajlottak ezek a lebukások írj már pár alkalmat
2021. júl. 1. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom,ez is egy nőket befeketíteni vágyó troll.Vagy pszichopata.
2021. júl. 1. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

1es, 3as

Ne nevettess. Ismersz tán? TUdsz rólam bármit? Habozás nélkül köpnélek le ha tudnám, rólad, hogy ennyire undorító nő vagy.

Az egy dolog, hogy sokakat hülyíteni tudsz.

2021. júl. 1. 15:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Máshol veszekedjenek az ovisok. Én férjes/kapcsolatban élő nőkre hajtok, ezért érdekel a motiváció. A többinek hess innen...!
2021. júl. 1. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyen nőkre hajtasz? Válaszolni nem tudok,mert soha nem csaltam meg senkit,és nem is fogok,de érdekel a motivációd.
2021. júl. 1. 15:32
 7/11 A kérdező kommentje:

A férjes nők okkal lépnek félre. Nem kapnak meg valamit, figyelmet, szexet, törődést, akármit. Szexpartnernek sokkal jobbak és odaadóbbak mint a szingli csajok.

2021. júl. 1. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Baj a van a te fejedben is... mi az hogy okkal lépnek félre. Ja igaz, az ok az, hogy gerinctelenek és gyávák.

Ha gond van a kapcsolatban és nem akarod megoldani, akkor szakíts, egyszerű. Utána mehetsz és kefélhetsz akivel akarsz.

Ennél nagyobb árulás nincs.

2021. júl. 1. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kapnak meg valamit, figyelmet, szexet, törődést, akármit."

Talán, mert fix kapcsolatban nehéz ezt folyamatosan megadni, mert az ember dolgozik, fáradt, beteg, gyászol, haverjai, hobbijai stb. vannak...

Akinek nincs kapcsolata fixen, az rátud készülni egy-egy randira, hogy akkor és ott minden pillanatban topon legyen.

Ezt meg élvezik a nők.

2021. júl. 6. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Több mint 20 évig voltam egy asszony szeretője kisebb szünetekkel. Ha próbáltuk abbahagyni, összetalálkozáskor ott folytattunk ahol abbamaradt!
2021. júl. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!