Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puzsér mindenkire irigykedik, aki több nőt varrt le, mint ő (valaha is fog)?😁
Balázs igencsak ügyes a kommunikációt tekintve és látja mikor kell több és mikor kell kevesebb.
Az más krdés, hogy szereti a fingós poénok szintjét:D
Nem emiatt, de tény, hogy tele van irigységgel, frusztrációval.
Kár volt felhagynia a szakmájával, abban viszonylag jó volt. Azóta bármihez nyúl, elcseszi, egy igazi lúzer. Politikusnak is alkalmatlannak bizonyult, műsorvezetőnek csapnivaló, ökörségeket beszél sokszor. Kár érte, filmkritikusnak nem volt rossz, egyébként egy irritáló, beképzelt, idióta pöcs.
Puzsérhoz sosem fog felnőni a társadalom.
Egy normális, összetett, intelligens kritikát ellene még nem hallottam.
13as, ha mindneki hülye, csak Puzsér helikopter, akkor ott nem biztos, hogy a mindenkiben kell keresni a hibát:D
Általában a meg nem értett zsenik esetében nem arról van szó, hogy a társadalom nem hajlandó megérteni, hanem arról, hogy a zseni nem tudja olyan nyelven kifejezni magát, amit megér a társadalom.
Vannak akik megértik csak nem az ilyen panelprolik mint te, akik elég sokan vannak.
Aha.
Szóval azért, mert nem értek egyet veled, már nagy az esélye, hogy panelproli vagyok?
Nekem az a gyanúm, hogy kettőnk közül te kevésbé érted Puzsér gondolatait:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!