Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó csajozós szöveg lehet ? most találtam ki.
Figyelt kérdés
Szia cica van gazdád?2021. jún. 30. 10:51
11/20 anonim válasza:
Nagyon tetszik!!Gyűrűt,papot ide🤣
12/20 A kérdező kommentje:
én benne vok, remélem jól főzől, mert nekem különösen fontos a jó étel :3
Szexelni nem szeretek, elfáradok benne, de tarthatsz mellettem szeretőt.
2021. jún. 30. 13:10
13/20 anonim válasza:
Hmm atgondolom ezt a megtisztelo es figyelmes ajanlatot😌
14/20 A kérdező kommentje:
ez csak termeszetes draga holgyem, a ferfi feladata, hogy minden korulmenyek kozott tiszteletben es figyelemben tartsa szerelmet. Legalabbis ez az en kis erzelgos elkepzelesem:)
2021. jún. 30. 13:14
15/20 anonim válasza:
Remélem nem veszi sértésnek uram ha megkerdezem hany eves?:)
16/20 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, de szellemileg egyszerre vagyok egy életvidám kisfiú a homokozóban és egy 70+-os mogorva bácsi a buszon.
Kiskegyed hány éves ?:')
2021. jún. 30. 13:20
17/20 anonim válasza:
Ohh bevallom fiatalember nagyon tetszik ez a szellemi parositas:)
Eme fiatal hölgy 15 éves
18/20 A kérdező kommentje:
laza 10 év .. mi az a mai világban, ahol emberek operálják át magukat joliból jocivá :').
hogy hívnak ?
2021. jún. 30. 13:39
19/20 anonim válasza:
"Érted lehoznám a tetőről a kúpcserepet is" szöveggel tarolok... :D
20/20 anonim válasza:
"Szia remélem tudsz mesterségesen lélegeztetni mert tőled elállt a lélegzetem is"🥵🥵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!