Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis farokkal hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis farokkal hogy lehet rendesen megdugni egy nőt ?

Figyelt kérdés

Nem a “használd a kezed meg a szád” válaszokra vagyok kiváncsi és az se lenne baj ha nők is írnának

14-15/5cm

2021. jún. 29. 00:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Örülök a linknek, kár hogy csak saját magadat járatod le vele. Az értőolvasást lehet gyakorolni...

"Bár az anatómiában nagy az eltérés, a nyugalmi állapotban lévő hüvely hossza nagyjából 6–7,5 cm a külső falnál (elöl) és 9 cm a hátsó fal mentén.[2] Nemi izgatás során mind a széltében, mind hosszában kitágul."

2021. jún. 29. 01:26
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

11:

A szöveg folytatódik:

"Izgatás hatására a hüvely hossza átlagosan 8,5 cm hosszúra nyúlik, de nyomás hatására még tágul."

Mondom, a válaszoló nő. Tehát a válasz tapasztalatból származik, bármennyire hajtjátok, hogy nem volt még nővel.

De mivel nők szava neked nem elég, mert megkérdőjelezed a saját élményeiket, linkeltem a hivatalos adatokat is.

További jó keresés Google-ben, további orvosi források fellelésére, ha nők válasza nem megfelelő.

2021. jún. 29. 01:31
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Wikipédia mint hiteles forrás haha jól van menj aludni :D

És ne legyenek komplexusaid a kis farkad miatt.

Szevusz

2021. jún. 29. 01:39
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Az egyáltalán nem kicsi. Nekem is csak 15/4-es van, mégse volt vele soha semmi gondom 🤷‍♂️
2021. jún. 29. 08:35
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Átlag méreted van, nem értem mi a problémád
2021. jún. 29. 09:11
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Ez mióta kicsi, te félkegyelmű? Legszigorúbban is véve átlagos. 5 cm vastagság pedig kb jó, ha 1%-nak van.
2021. jún. 29. 09:35
 17/21 A kérdező kommentje:

#8 sajnos ebben a korban (40+) sajnos már meg se érzik. Ha tudtam volna hogy elég tinikènt többet dugtam volna szűk puncis lànyokat.

De az most már csak álom.

2021. jún. 29. 10:22
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Öreg a kicsi nekem van. 12-3cm meg két ujjnyi vastag. Én mi a **** mondjak? :'D szerintem a világon nem létezik olyan ami szorítana :D
2021. jún. 29. 10:53
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
#19: feljelentelek hitelrontásért a magyar állam nevében.
2021. jún. 29. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:
11%

Ebben a korban a nők azért már túl vannak egy-két szülésen legalább. Hiába mondják, hogy a hüvely rugalmas, meg képes összeszűkülni, vagy mondjuk hogy gátmetszés után össze lehet varrni ugyanolyan vagy még szűkebbre, azért a szülést követően nem teljesen ugyanaz.

2021. jún. 30. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!