Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vetted már el fiú szüzességét? Lányoknak szól a kérdés! Ha igen, hogy csináltad? Te irányítottad? Lassan csináltátok, hogy tovább tartson, vagy gyorsan? Mennyi ideig bírta a srác és hányszor élveztetek el?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltál, mennyi a srác és hányadik partnered volt?
Fiúk is írhatnak, ha tapasztalt lánnyal volt az első alkalmuk!
2021. jún. 28. 10:05
1/16 anonim válasza:
Fiú vagyok, 15 évesen volt az első egy 18 éves lánnyal. A csaj irányított lovagló pózban, én 5 percig bírtam😂 Utána kellett egy kis pihi, kinyaltam, ujjaztam aztán felszopott és jött a kövi menet több pózban. Az már volt vagy 10 perc és a csaj is elment közben 😍
2/16 anonim válasza:
Elvettem, de az volt életem legrosszabb szexe. Nem szólt h az még. Kb fél perc után elsült és nem állt fel neki utána. Utána mondtam neki h mit csináljon h legalább énis elmenjek de 3x benyomta az ujját csak és utána öltözött. Soha többet... kb az ötödik partner volt de inkább szeretem letagadni. Ami vicces h ő halál jó szexnek mondta a a haverjainak
3/16 anonim válasza:
Én egy negyvenes nővel voltam először. Hosszú előjáték, utána előről behatolás, lábai a nyakamban. Nem tartott soká vagy 2 perc és már lőttem is a hasára. Idő hiányában akkor annyi volt. De a későbbiekben már volt több menet is, meg hosszabb. Szerettem vele szexelni, nagyon tudta élvezni. :)
25F
4/16 anonim válasza:
Mindketten 20 évesek voltunk,de botrány volt. Fel voltam készülve rá hogy az első pár alkalom béna lesz, nem fog neki felállni, hamar elélvez, azt hittem bele tanul idővel, próbáltam neki mondani mit hogyan csináljon, de fél év után sem tudtam vele elélvezni, béna volt úgyhogy szakítottam
5/16 anonim válasza:
A srac 14 volt, en 16. En se voltam profi, de azelott szexeltem nehanyszor. En iranyitottam vegig, meg en is vetkoztettem le. En elveztem a helyzetet, hogy szegyellos volt es varta, hogy iranyitsam. Lovagoltam, utanna forditva is, a vegen megmutattam, hogy tegye be kutyaba es ugy elvezett el vegul . Szerintem belejott kicsit a vegere. 18 L
6/16 anonim válasza:
19 voltam o 16
Pesten egy lepcsohazba
A foldon fekudtem o meg rajtam
Kb 10 perc
A csavo 1szer en meg egyszer se
7/16 anonim válasza:
Nekem is húzhatna puncit a farkamra valaki. 54F
9/16 anonim válasza:
Természetesen nem, de úgy csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!