Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős dohányos pasinál 35-40 éves kor táján mennyire lehet gond merevedésben?
Figyelt kérdés
Aki napi 10-15 szálat elszív, annál már lehet merevedési probléma, mire 35-40 éves lesz, nem? Van valakinek konkrét tapasztalata?2021. jún. 28. 00:10
1/8 anonim válasza:
Van. Dohányzom 19 éves korom óta,38 vagyok,és áll mint a beton. Nem befolyásolt semmit.
2/8 anonim válasza:
Én szünetekkel dohányzom. Pl. télen ritkán, nyáron naponta. Azt vettem észre, ha cigizek még jobban áll a farkam. Talán mert növeli a vérnyomást.
4/8 anonim válasza:
Voltam több dohányos 30-40körüli pasival, semmi bajuk nem volt ott lent. Ellenben akik keményebbet tolnak, azoknál bizony előfordultak problémák
N
5/8 anonim válasza:
Életemben egy slukkot nem szívtam 40 éves korom előtt semmi gond nem volt azóta szinte semmi vágy merevedésem alig és nagyon gyorsan megszűnik már rég nem járok csajokhoz.
6/8 anonim válasza:
Semmi köze ennek a merevedéshez, csak a dohányzásellenes kampányban találták ki, hogy mindenki impotens lesz ha dohányzik.
7/8 anonim válasza:
Nekem sincs gondom, pedig 30 éve tolom a cigit 🤷♂️ 48F
8/8 anonim válasza:
Párom 45, nem ma kezdte, és nem is szív keveset, de semmi gondja, sőt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!