Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy férfiként bugyit hordok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kényelmesebb mint a boxer? Ettől függetlenül heteró vagyok!2021. jún. 27. 21:00
11/15 anonim 

válasza:

Biztos kiábrándulnék ha egy ilyen pasit látnék
12/15 anonim 

válasza:

Ha neked jó, és kényelmes miért ne hordhatnál? Pláne meg ha a társad is elfogad igy, akkor szerencsés vagy.
Másra nem tartozik. Hidd el több férfi hord női bugyit mint azt gondolnád!
13/15 anonim 

válasza:

Én is hordok, egész kiskorom óta izgat ez a dolog. Félve, de elmondtam a barátnőmnek ezt, először azt hitte viccelek, de nem. Elfogadta, vettünk nekem sajátot és kész. 30/F
14/15 anonim 

válasza:

Én is félve mondtam el barátnőmnek, hogy kényelmesen érzem magam bugyiban, elfogadta, vannak darabok amiket közösen hordunk.
15/15 anonim 

válasza:

14-es! nekünk is vannak a barátnőmmel egyforma bugyijaink. Jó érzés, amikor egyformát veszünk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!