Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub férfiként milyen a domina ideálod?
Mit vársz el a dominádtól?
Volt valaha rossz dominád?
Miért volt az?
Az ideálom egy karatét űző domináns nő.
Azt várnám el tőle, hogy a meztelen lábaival alázzon, és érdekelje a lábfètises dolgok is (talpnyalatás, stb.).
Nem volt sosem dominám.
Fizetőshöz nem mennék el, párkapcsolatban viszont már nem dominának, hanem inkább domináns beállítottságú barátnőnek mondanám, ugyanis nem igénylem 0-24 a szerepet és szerintem nem is tenne jót a kapcsolatunknak.
Konkrét elvárásaim nincsenek, a legtöbb vágyunk egyezzen és akkor minden jó lesz. Mint írtam, nem vonz állandóan, csak a 4 fal között, ott sem mindig. Bár nem vagyok sem egy bulizós, sem egy nagy közösségi ember, igénylem hogy a barátnőmmel rendszeresen tartsunk "normális hétköznapokat", amikor csak elmegyünk sétálni vagy csinálunk valami közös programot, találkozunk valakivel vagy csak otthon filmezünk, mindegy. Persze ezt kiegyensúlyozva lennének kifejezetten olyan napok, amikor alárendelt vagyok, ő pedig felveszi a domina szerepet.
A fentiekből kiindulva a tökéletes barátnő el tud vonatkoztatni a kettőtől, és a hétköznapokban nem nyom el, nem üvöltözik, nem dönt a fejem felett, nem parancsolgat stb. Viszont ha kell, akkor sok mindenre nyitott és teljesen ki tudja zárni a normális kapcsolatunkat, meg tud alázni úgy, hogy nem sajnál meg, bátran oda tud szólni stb.
Ezen felül csak az a kérdés, melyikünket mi izgatja, de ha az előbb említett tulajdonságok jellemzik és nyitottan áll az újdonságokhoz, akkor biztos vagyok benne, hogy közös nevezőre tudnánk jutni. Nem vagyunk egyformák, olyan sosem lesz hogy az én összes vágyam tökéletesen egyezzen az ő összes vágyával. Ha a kapcsolatunk egyébként jól működik, nem gond ha egy-egy kevésbé fontos dologról le kell mondanom, vagy ha ő nagyon vágyik valamire, akkor nem én leszek az aki miatt nem próbálhatja ki.
Semmilyen dominám nem volt még, akikkel eddig ismerkedtem, általában már volt pasijuk, mások pedig inkább alárendeltebbek voltak és nem egy sub pasira, hanem egy erős, magas férfira vágytak aki megvédi őket :D
De hogy az utolsó kérdésre is válaszoljak, szerintem az a rossz domina, aki nem tudja megkülönböztetni a domina szerepet a magánélettől és a normális kapcsolattól, és nem beszéli meg a másik féllel hogy mit szeretne, nem tekinti egyenrangú félnek, csupán ráerőlteti a saját akaratát, kihasználva ezzel a másik felet. Szerintem ez a legrosszabb, amikor valaki visszaél mások vágyaival, az ilyen "dominákat" igyekszem messziről kerülni.
21/f
Olyan igazából nincs, hogy "rossz domina".
Aki zsigerből domina, az ráérez, hogy mire vágyik, és hamar megtalálja a szubjával is az összhangot, az esetleges át nem fedő, eltérő vágyakat meg már meg tudják beszélni.
Aki nem érez rá, vagy nem is élvezi igazán, az csak simán nem domina. Ezzel sincs semmi gond, elvégre nem lehet mindenki az. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!