Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek azokban a 30-50...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azokban a 30-50 közötti nőkben, akik 16-18 éves fiúval létesítenek szexuális kapcsolatot, mi játszódik le?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom, hogy nem az ítélkezés a célja a kérdésemnek, és azt is tudom, hogy jogilag sincs akadálya!

Csak én 33 éves férfi létemre nem tudom magam elképzelni egy 16 éves lánnyal az ágyban, és azt is nehezen képzelem el, hogy egy normális 16 lány el tudná magát velem.

Viszont 2-3 napja megint belefutottam az egyik kérdés alatt egy válaszba, ahol egy 30-nő írta, hogy 16 éves fiúval volt együtt.

És régebben is egy csomó ilyen válasz volt még 40-es nőktől is.

2021. jún. 27. 20:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10-es!

Ebben is tökéletesen igazad van! Nyilván minden egészséges tinédzser fiú fantáziál idősebb nőkről! És akinek összejön, annak nagyon sokat lendíthet a szexuális életén, kultúráján.

De én női szemszögből nem érten a dolgot.

2021. júl. 12. 07:31
 12/13 anonymousreview60 ***** válasza:
48%

Férfiaggyal próbálok ezen kiigazodni:

1. Önbizalom-erősítés: Ha ilyen idősen még ennek a suhancnak is kellek, akkor nem vagyok vénség.

2. Friss hús, azaz új partner. Nem a megszokott, visszatérő, korabeli szerető. Ez korfüggetlen dolog.

3. A pályakezdő beavatásának izgalma.

4. Vezető pozíció: A tanár uralja a terepet. Nem kell olyant tenni, amit nem kedvel.

5. Állandóan áll a legénynek.

6. Horrobile dictu: Megtetszett neki benne a Férfi(kezdemény).

Én sem utasítanék vissza egy 15+-os lányt, de csak abban az esetben, ha "tiszták" (kb. józanul átgondoltak a szándékai, nem szerelmi rózsaszín köd) és ő keresne engem, nem pedig fordítva.

Fordított esetben (idősebb nő, 15+-os fiú) szerintem ezen nem is kell sokat mérlegelni. Valakinek amúgy is fel kell avatni a srácot. A fiú az mégis csak más, mint a lány. És, ha már "látott" puncit, kizárt, hogy ne kezdene el kifelé kacsingatni, és ne fordulna záros határidőn belül a korabeliek felé.

41FHET

2021. júl. 12. 07:49
 13/13 Palcsi71 ***** válasza:
Egy volt szomszédasszonyom is le húzta a bugyiját 37 évesen egy 17 éves srácnak. Szerintem ezek csak kalandok mind a két fél részéről.
2022. okt. 26. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!