Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok nektek mennyire tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek mennyire tetszik, ha egy pasi magasabb?

Figyelt kérdés
185-190 cm magasság vagy kicsit többre gondolok. Ti milyen magasak,alkatúak vagytok?

2021. jún. 27. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem igen. Mert 173 cm vagyok es csak a nalam magasabb ffiak vonzanak. Valami miatt osztonosen rajuk tudok ugy felnezni mellkasukra hajtani a fejem es erzem azt, hogy megvedenek.

Az aljatom sztem ennel a kerdesnel nem relevans.

2021. jún. 27. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
* alkatom
2021. jún. 27. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2021. jún. 27. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 160 vagyok.Ha már tőlem magasabb egy centivel már jó.
2021. jún. 27. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nagyon tetszenek a magasabb férfiak. De alacsonyabbal is voltam már, borzasztóan szerettem őt is :)

(176cm)

2021. jún. 27. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
178 centi vagyok, körte alkat, 65 kiló. Egyértelműen a magas férfiak jönnek be, mindig meglepődnek, amikor azt mondom, hogy 185 még nem a magas kategória számomra.
2021. jún. 27. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
A magasabb férfiak jönnek be, jó azért nem az égmeszelők, de legyen legalább egy 10-15 centivel magasabb, aki mögé "el tudok bújni". Még nem volt alacsonyabb pasim, nem is biztos, hogy összejönnék egy nálam alacsonyabb férfival. Egyszerűen a magassága miatt sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. 167 cm, 51 kg, 22 év
2021. júl. 3. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
170 vagyok, 190 az még tetszik, de ha a 205 magas tesómra gondolok, és arra milyen a szemébe nézni, akkor egyből elkezd fájni a nyakam :D szóval olyan magas srác nem kéne
2021. júl. 4. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!