Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit reagáltok ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagáltok ha az első randin a popsitokat markolásszák?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha kialakult a forró hangulat, akkor rendben, de ha pl búcsúzáskor csak úgy random letapiz, annak nem örülnék, valószínűleg nem lenne több randi.

Szerintem az is fontos, hogy az első csók meglegyen, még mielőtt hozzám ér. Meghát vannak szituációk, amikor egyszerűen nem odaillő a fenékmarkolászás. Ha pl sétálgatás közben épp a munkánkról vagy vmi kicsit sem szexiről beszélgetünk, elég fura lenne a tapi.

2021. jún. 27. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:
16%

Ha jóképű vagy elnézik, sőt első randin még meg is bszhatod őket. Ez így meg. Ha ronda vagy akkor vissza se írnak. Tapasztalat. 10 évnyi. Tehetsz bármit ha nem nézel ki jól szóba sem állnak veled. A kérdéseim alatt is mindig arcosodnak meg azt mondják néznek magadba de ők ezt nem teszik. Abba meg legyél biztos hogy ők jobban örülnek minden egyes numerának mint egy férfi. És sok fiatal lány swinger klubba is jár, illetve tiniként házibuliba egyszerre többel is csinálják. Ezekből engem mind kihagytak mert nem voltam menő, illedelmes voltam, illeltve nem vagyok helyes. Az ő szemükben aki művelt, olvasott az nem férfi.

25 F incel

2021. jún. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!