Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagáltok ha az első randin a popsitokat markolásszák?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 09:26
1/12 anonim válasza:
Akkor otthagyom és nem lesz folytatás.
2/12 anonim válasza:
Olyan pofont lekevérnek az illetőnek, hogy utána azt sem tudná eldönteni, hogy melyik bolygóra született.
4/12 anonim válasza:
Attól függ mi volt a randin, élveztem e vagy sem. De nagy valószínűleg azért teszi mert nincs benne tartás, így nem folytatnám vele.
5/12 anonim válasza:
attól függ. volt, hogy szexeltem első randin, ha annyira egymásra hangolódtunk, akkor természetesen nem bántam. de olvasni kell a jelekből...de természetesen ha nem tetszik valami, nem hagyom. olyan nem lesz, hogy markolásszák a seggem, közben meg csendben szenvedek
6/12 anonim válasza:
Ez helyzetfüggő, ha nagyon hamar kialakult valami köztünk, lehet, egyébként meg molesztáció...
Erőszakosabb fiú vette már ki a mellemet is úgy ruhából, hogy nem egyeztem bele.
Sajnos sok ilyen van.
7/12 anonim válasza:
Akkor gyorsan vége lesz és nem lesz második randi.
9/12 anonim válasza:
"olvasni kell a jelekből..."
Nem vagyok sziú indián hogy jelekből olvassak. Ahogy gondolatolvasó sem.
Tudom hogy vajmi kevés nő gondol bele de a "jelekből olvasás" randin nem valamiféle veleszületett készség hanem tanult dolog. Azt pedig hogy egy még kevés tapasztalattal rendelkező srác adott esetben a hestegmítút kockáztatja mert még nem tud úgy "jelekből olvasni" (aztán itt megy a picsogás hogy milyen disznók a férfiak) abszurdnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!