Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti az együttlétek alkalmával minden alkalommal kielégítitek a párotokat?
Nagyon ritkán megpróbálom kielégíteni, de még egyszer sem sikerült 2 éve.
Már inkább az a fontos hogy a vágyaim és a saját igényeim ki legyenek elégítve az együttlétek során.
Nagyon szerelmes vagyok amúgy belé, de sajnos nem tanulta meg a teste működését és én nem tanulhatom meg helyette.
hazudnék az igen válasszal.
szóval ez valahol úgy épül fel, hogy kölcsönösen élvezkedünk és amikor én már érzem, hogy igazából akár el is élveznék mert jóllaktam, akkor még csapatom kb 10 percig miatta.
ez főleg a "néma" csajokkal fordul elő, ahol alig van visszajelzés, max egy nagyon halk sóhaj, hirtelen nevesedés, amiből leveszem, hogy hahó, akkorát élvezett a kiscsaj éppen, hogy azta.
ha ez sem elég, akkor nem erőltetem tovább és bújj eresz alá budapest!
de pár alkalom után ez úgyis letisztul, lejön neki, hogy én milyen vagyok és alkalmazkodik ehhez.
Tuti le leszek pontozva,de én a szexben fontosabbnak tartom,hogy a nőnek jó legyen,mint hogy nekem. Én akkor élvezem,ha látom hogy nagyokat élveznek. Szerencsére az ájulós orgazmustól kezdve a lábremegős vonaglósig mindet megvalósítottam a partnereimnél,és isteni volt látni hogy mennyire jó nekik. És a hála sose maradt el 😉
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!