Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy ez bánt vagy inkább örüljek, hogy legalább néha kielégíti az ilyen vágyaim és továbbra is ugorjak amikor épp neki jó?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel elég sokat szoktam viberezni, plátói a kapcsolat de ha neki van kedve szexuális témákról beszélgetni akkor én mindig ugrok, míg fordítva nem igazán érzem ezt.2021. febr. 3. 22:33
1/3 anonim válasza:
Pasi vagy ő meg lány?
Ha megmondjuk, hogy ez elég f*szság, úgyis csinálod, minek teszed ide ki?
2/3 anonim válasza:
Jah, az #1-esnek igaza van. Amúgy mit is síratsz egy "viberezést"??? Ha még élőben csinálnátok személyesen akkor érdemes lenne lamentálni a kérdésen, de bocs, így? Amúgy meg biztos azt várod bedurcizol és a másik majd jön pincsizni. Nem fog. Szóval döntsd el hogy kisfiú vagy, vagy felnőtt. Ha utóbbi akkor nem ácsingózol olyan után ami nem megy, hanem (lehetőleg élőben) nézel más partnerek után.
3/3 anonim válasza:
Én szívesen elbeszélgetek bármilyen nővel a szexről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!