Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mi a magyarázat, hogy teli hólyaggal intenzívebbnek érzem az orgazmust? N
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 19:12
1/11 anonim válasza:
Talán az alhasi vérbőség miatt. Én is így vagyok ezzel:)
2/11 anonim válasza:
Tele holyaggal nem tudok élvezni. f
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, de én is pont ezt érzem. Nem csak intenzívebb, de könnyebben is jön.
4/11 anonim válasza:
Nekem pont nehezebben. Általában randi előtt közvetlen megiszom egy másfél liter vizet, hogy mire átjön és arra kerül a sor addigra tele legyek és tovább bírjam.
5/11 anonim válasza:
Túl vékony a párod pénisze, vagy te vagy túl tág. Ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
#5: Nem szex közben, hanem sima masztinál, de azért kösz a nagy semmit ;)
2021. jún. 26. 20:17
7/11 anonim válasza:
Feltételezem, hogy a teli hólyag feszül, nyomàst gyakorol odabent, aminek hatàsára intenzívebbnek érződik a stimulálàs a hüvelynél, a g pontnál...stb
Én volt, hogy izgultam, h jajj csak be ne pisiljek közben, de gondolom valahogy ki van ez is találva, mert csak az orgazmusom lesz "nagyobb"
Úgyhogy már nem aggódom rajta, csak hagyom, h menjen minden magától
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem is így van:D először azt hittem be fogok pisilni, de aztán mégse:D én megfigyeltem magamon, hogy amúgy ritkán jön össze az orgazmus, de ha sokat iszom és nem pisilek szex előtt, akkor többször sikerül elérnem. Furi
N
9/11 anonim válasza:
Ja, amúgy most látom, hogy a kérdést nő írta ki. Én f vagyok. Négyes voltam.
10/11 anonim válasza:
A tele hólyag nem csak vérgőséget okoz, de belülről feszíti azokat a területeket, amik az orgazmus elérésében szerepet játszanak, olyan, mintha valaki finoman belülről is ujjazna. Persze ez önmagában nem elég az orgazmushoz, de ha izgatod magad, főleg, ha van benned valami ami ugyanezt a területet a másik oldalról izgatja, akkor segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!