Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha felizgat az ha megaláznak? N
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 23:17
11/20 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kövér csak kicsit húsos és nagy a seggem, de dettó. Nagyon beindít ha ezzel megaláznak.
2021. jún. 26. 01:02
12/20 anonim válasza:
Szia!
Küldenél egy fotót az alakodról?
14/20 anonim válasza:
Igen, mert veszélyes, ha veletrafálsz emiatt egy igazán erőszakos majomba, aki úm. rajtad gyakorolna...
16/20 anonim válasza:
Nem gáz, engem férfi létemre az izgat, hogy a nő aláz, kihasznál :D
17/20 anonim válasza:
Minden normális nőben van egy szub hajlam, mindenki azt szereti, ha a férfi irányít, dominál, stb. És ennek vannak szintjei, nálad kicsit erősebb ez a hajlam, ennyi. Sok nőnél van ez így, csak vagy magának sem meri beismerni, vagy nem is tud róla.
18/20 anonim válasza:
En azt a fajtajat szeretem ha elkapnak lefognak ramfekszik a pasi es misszionariusban jol megdug. Vagy ha elkap lefogja a kezem a falhoz nyom és keményen megdug.. és hasonlók. Szeretem ha kucsit erőszakosabb valaki.
19/20 anonim válasza:
Nem gáz, bizonyos mertekig engem is felizgat ha egy ferfi alaz vagy o dominal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!