Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel annyira, ha dominálnak felettem, és ha megaláznak? L
Ez vmihez vissza vezethető?
Persze csak a szexben izgat ez, de ott nagyon.
Az alázás mit takar?
Az alávetettség rengeteg nőt izgat (beleértve engem), az szimplán az evolúciós biológiára vezethető vissza szerintem.
Igaza van az elsőnek. Nagyon, de nagyon sok nő szereti az alárendelt szerepet a szexben és ezzel nincsen semmi gond. Szerintem ez igazából természetes, bár nem tudom pontosan milyen vágyaid vannak.
Mire vezethető vissza? Gondolom alapvetően arra, hogy szereted, ha irányítanak téged a szexben és úgymond rendesen "ellátják a bajod."
Sokan szeretnek egyébként szexben dominálni és sokan szeretik az alárendelt szerepet is. A mai világban ezek teljesen elfogadott dolgok.
Nekem is vannak erre irányuló ambícióim.
1 Sub beállítottságu csaj vagy, de rajtad kívül rengeteg nő ilyen az ágyban.
Ne keresd az okokat, egyszerűen élvezd, mert mi férfiak is nagyon tudjuk élvezni az ilyen nőket! 👌😉
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!