Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted le akarna ilyen szituban fekudni egy ferfi tanar egy diakkal?
Ha bejott hozzank orara, akkor tobbszor kerdezett tolem, mint mas lanyoktol ora vegen, de csak sulival kapcsolatban. Meg ha oran epp nem beszelt semmirol, es raneztem, akkor mindig mosolygott ram. Volt tobbszor is, ez utan kicsit hosszabban nezett mikozben mosolyott, gondolom lathatta hogy teljesen zavarban vagyok ettol. Meg amikor vele szembe mentem akkor is mosolygott, vagy csak megnezte a mellem.
De amugy alig ismerjuk egymast.
ma már kérdezted
szétkúrnánk annyian itt a gyakorin hogy ne kellesd magad, írj privátot és helyreteszünk
30 F
A tanár úrnak tetszik a látvány, bár valamiért nem hajlandó átlépni azt a bizonyos határt. Te viszont kissé beteges vagy ezzel a rajongásoddal. Ha a kordbeliekkel kezdesz, már lenne valakid.
Ettől még persze rajonghatsz a tanárbácsi iránt.
Félreérted. Nekem aztán mindegy. Tőlem rommá is qrhatják a kérdezőt, de azért ez általában egy érv szokott lenni a mérleg serpenyőjében, hogy elvesztheti az állását. A kérdés pedig az volt hogy: "Szerinted le akarna ilyen szituban fekudni egy ferfi tanar egy diakkal?"
Én úgy gondolom, hogy valószinüleg nem, és emiatt nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!