Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Melyik csávót választanátok?
Figyelt kérdés
Mindkettő igényes, ápolt pasi.2021. jún. 24. 20:20
A kérdező szavazást indított:
13 cm farkú BMWst
19 farkú Ford Fiestást
26 szavazat
1/17 anonim válasza:
A kis kocsit idővel és kitartó munkával le lehet cserélni egy nagyobbra.
A kis péniszt viszont, akármit csinál, nem fogja tudni lecserélni nagyobbra.
2/17 anonim válasza:
Nem ez alapján választok magamnak párt.
3/17 anonim válasza:
És most ebből leszűröd hogy "jaj a lányok mindig azt hazudják hogy nem a méret a lényeg" hát ha ebben a hitben akartok élni, akkor arra csak annyit tudok mondani hogy a ti bajotok...
4/17 anonim válasza:
Nekem mindegy mekkora neki, de azért anyagilag jól álljon, megtudjon hívni étterembe vacsorázni legalább egy héten kétszer, nyaralni elvigyen és jó kocsija legyen.
22L
5/17 anonim válasza:
A másodikat, mert marhára nem izgatnak a kocsik. Mondjuk a péniszméret sem különösebben, de a kocsik még kevésbé.
6/17 anonim válasza:
Bmw fan vagyok, nekem is az van és imádom, ha a férfi is bömöst vezet:D szexi ha ért is hozzájuk. Szóval én őt választanám, mert a farok méret annyira nem izgat normál kereteken belül (a 13 nem olyan kicsi). Mondjuk ha valami szakadt rozsdás gépe van, akkor nyilván nem nyerné el a szimpátiám (ennyi info alapján). Azért ne felejtsük el, hogy sem a farok méret, sem az autó nem döntő szempont a valóságban ismerkedéskor:D szóval csak most a 2 válasz közül ha választani kell, akkor az első:)
7/17 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy mekkora a pénisze.Hasonlóan mint a 4es vigyen el vacsorázni,nyaralni.És az autó márkája sem lényeges.
8/17 anonim válasza:
Egyiket sem amelyik a pötsméregetéssel van udvarlás helyett elfoglalva, s egyiket sem amelyik a kocsiját, óráját stb. tartja a legfontosabb értékének.
10/17 anonim válasza:
Az autója számomra lényegtelen, de a pénisz méret viszont annál fontosabb, szóval egyértelműen a második lehetőséget. Éshát az autón lehet változtatni, de a pénisz adottság. Meg amúgy a kérdés témájától függetlenül nekem tetszik ez a Ford, nem tudom miért lenne annyival jobb a BMW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!