Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha mások is megdugják a feleséged/barátnőd?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 12:05
1/14 anonim válasza:
Barátnőként engem az zavarna,ha más dugna meg.
3/14 anonim válasza:
Egyszer kétszer benne lennék hármasban vagy párcserében szóval olyan szituációban nyilván nem zavarna.
Amúgy természetesen igen ha megcsalna vagy ilyesmire gondolsz.
5/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mivel senki nem tudja megdugni!
Na nem azért mert nincs, hanem mert annyira hűséges típus!
Erre az életemet rá merem tenni, és rá is tettem, hiszen a feleségem ;)
Egyébként volt rá példa, válás lett belőle.
Még utána jól szét dugt@m párszor mint ahogy a ribäncokat szokás, de olyan jó keményen hadd érezze a törődést, majd elmentem másik nővel és búcsút intettem neki :D
6/14 anonim válasza:
nem, mert nem csinálja a hátam mögött.
Többesben meg kimondottan élvezzük, én is vagyok mással is, ő is, de az más, mint akit megcsalnak.
7/14 anonim válasza:
Felőlem! Engem nem zavarna, sőt még be is jönne. Akkora frigid asszex nő, hogy egy kanos bölénycsorda is önként vállalná a cölibátust.
8/14 anonim válasza:
nem zavarna, csak ő nem akarja mással :D
10/14 anonim válasza:
Megcsalás esetén nyilván zavarna. Párcserében viszont benne lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!