Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők akkora tragédiaként élik meg, ha nem szexelhetnek, de ha egy férfi panaszkodik ugyanerről, arra tesznek magasról?
Lett volna bőven lehetőségem szexelni tizenhat éves koromtól kezdve, de számomra mindig csak a kapcsolat részeként működött, így ha nem voltam kapcsolatban, nem volt szex sem. Az első kapcsolatom előtt gyakran nagyon vágytam a szexre, de az alkalmiak nem vonzottak, így maradt a kezem.
Sose panaszkodtam, maximum a barátnőimmel álmodoztunk egy kapcsolatról és azzal járó szexről. A férfi ismerőseimnek pláne nem panaszkodtam, mert hát semmi közük ahhoz, hogy éppen van-e szexuális kapcsolatom, vagy nincs.
Én ilyen vagyok, de vannak nők, akik benne vannak az alkalmikban, ők pedig most is csinálják, csak láthatóan nem veled. Meg amúgy is, miért kéne reklámozniuk, hogy tudjon róla akárki is?
*~*
Oké. Tegyük fel, hogy belemegy a csaj, hogy a te szexhiányodról beszélgessen.
Hogy zajlana? Főleg egy idegennel. Nem fognak ugrani, ha te azt mondod, hogy régóta nem szexeltél.
Mármint egyéni szoc probléma, miért akarna egy csaj arról hallani, hogy nem szexelsz? Ha frusztrációt okoz, menj pszichológusnál.
Van, akinek a kapcsolat fontosabb, mint simán a szex. Akkor miért menjen bele egy szexkapcsolatba? Legtöbb nőnek nem a szex körül forog a világ.
Nem lehet azt mondani, hogy "jaj, mert nem tapasztaltad", mert de.
1x volt szexkapcsolatom, de soha többet.
Szexuálisan kielégültem, de semmi több. Azt meg magamnak is megoldom. Ahhoz fölösleges egy második személy.
Amúgy meg, ha valaki szexelni akar, mondjuk egy nő, akkor keres valakit, nem pedig panaszkodik. Soha nem hallottam olyan nőről, aki szexhiánnyal kapcsolatban empátiát várt volna el.
A normális férfiak úgyis találnak maguknak párt előbb-utóbb.
Aki nem, az vagy rossz helyen keres, vagy vele van baj (kéretlen dick pic küldő pl).
Az utolsó válaszodat meg úgy írtad, mintha "kötelező" lenne a nőknek egy csomó férfival lefeküdni, főleg olyannal, aki hosszabb ideje nem szexelt. Nyilván azzal szexelek, aki a legjobb. De nem a szexben, hanem mint ember, és nekem tetsző személyisége van.
Ha a nők lennének a szexhiány miatt felháborodva, akkor nem lenne a lányok dm-jében szinte mindennapos a creeper puncivadász csávó, plusz többségben a lányok küldenének random idegeneknek meztelen képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!