Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nézik le a prostituáltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a prostituáltakat sokan?

Figyelt kérdés
Fontos tagjai a társadalomnak, hiszen hiánypótló és egyedi feladatot látnak el. Ennek ellenére mégis sokan lenézik őket, haszonlesőnek tartják mindegyiküket.
2021. jún. 24. 08:12
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Nincs sehol leírva, hogy bárkivel szóba kell állniuk. Már akkor kinyomják a telefont, amikor hallják hogy piás a hangja valakinek. A dörzsöltebbek pedig kifigyelik, mielőtt felengednek valakit a lépcsőházba.

A lakásos prostik pedig lényegesen tisztábbak a legtöbb fesztiválos csajnál...

2021. júl. 7. 21:11
 22/44 anonim ***** válasza:

#20 csak éppen azt felejted el, hogy egy 8 általánost vègzett gyárimunkást, akinek az a dolga, hogy 3 műszakban szalag mellett csavarokat húz meg, sokkal könnyebb pótolni, mint egy képzett, tanult, szakmát végző embert. A civilizáció sosem fog miattuk összedőlni, mert akárki kiáll, 100 másik tanulatlan semmirekellő jön a helyére.

#21 tökéletesen igazad van.

2021. júl. 8. 00:22
 23/44 anonim ***** válasza:

22

Tudod szakmunkások is dolgoznak gyárakban, nemcsak nyolc általánost végzett betanított munkások, erről beszélek nálad is csak két véglet van.

Mellesleg nehogy azt hidd hogy a jövőben a tudósokat nem lehet majd leváltani, a mesterséges intelligencia már most jobb processzort tervezett mint az emberek.

2021. júl. 8. 03:47
 24/44 anonim ***** válasza:
34%

Nem a végzettség határozza meg a keresletet és alkupozíciót, hanem az, hogy milyen munkát végzel. Miben különb egy szakmunkás a betanított munkástól, ha mindketten ugyanazt a 2 bites munkát végzik? Állhat a szalag mellett egy atomfizikus is, ha egyébként azt a munkát bárki meg tudja csinálni, és 20 másik vár a helyére. A gyári munkások igenis csicskák. Hülyeségeket beszélsz.

A tudás és intuíció pedig kéz a kézben jár, utóbbival pedig egy “processzor” nem rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy jól néznénk ki, ha mondjuk egy tárgyalás során a cégvezető az adótervezés során egy droidtól kérne tanácsot.

2021. júl. 8. 09:09
 25/44 anonim ***** válasza:

Látom, itt a beszélgetés már rég nem a kvák helyzetéről szól.

Nem én írtam a korábbi válszokat, de megjegyzem:

Nekem elég menő diplomám van. (annak idején olyan magas volt a felvételi ponthatár, mint a fogorvosira) de állami szférában nagyon keveset keresnék, és magánban se vagyok elegedve. (ugye az állami fizuhoz igazítja sok magán a béreket)

Nemrég tudtam meg egy vegyész barátomtól, aki abroncsgyárban dolgozik, hogy a betanított szalagmunkás, akinek vagy van érettségije, vagy nincs, másfélszer annyit keres, mint én.

És nem, nem állnak sorba a melóért, folyamatos felvétel van.

Régen volt az, hogy a melós pótolható. Ma már senki nem akar nehéz fizikai munkát végezni, mindenki diplomás.

És ráadásul sok diploma felesleg,ezt tudjuk.

És bizony - bizony a nehezen megtalált munkaerőt, aki a gyárban dolgozik, megfizetik.

Elég jól.

2021. júl. 8. 13:11
 26/44 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy jól fizetnek egy munkást? 200-250 nettó? Érdekes, hogy ha ilyen jól megy mindenkinek, miért van az, hogy mindenki sír, és irigykedik arra, akinek szerinte kicsit jobb a fizetése (pl prostik)?

Szerintem ezek a "nem keresnek rosszul a munkások, mert a vegyészbarátom is másfélszer többet keres nálam" érvelések abszolút nem állják meg a helyüket. Csak azért, mert van egy ismerősöd, már egyből arra következtetsz, hogy az összes csöves munkáslegény már milliomos? Itt GYIKen meg két topiccal arrébb rengeteg kérdés szól arról, hogy miért ilyen kaki az életem, hogy három műszakban dolgozok a gyárban minimálbérért. Hihetetlen, milyen ostobák az emberek.

2021. júl. 8. 17:10
 27/44 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Tessék, kapásból egy példa (kb 2 másodpercig kellett keresnem). Ha ilyen jól menne a betanított munkásoknak, most nem itt rinyálna mindenki.

2021. júl. 8. 17:12
 28/44 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Hmm vagy nézzük csak milyen jól kecsegtető fizetéssel árasztják el a nagymestereket. Igen, biztos agyonkeresik magukat a csicskamunkások... Csak tudnám mire van olyan nagy arcotok, amikor Dunát lehet veletek rekeszteni és semmire nem vagytok jók, csak az egotok nagy. Egy prosti 1 nap alatt megkeres ennyi pénzt

2021. júl. 8. 17:18
 29/44 anonim ***** válasza:
Én sajnálom őket, mármint azt, aki nem élvezetből csinálja, mert hatalmas mentális teherré válhat, arról nem is beszélve, hogy veszélyes, ha pl. egy ártatlannak kinéző, fiatal nőről van szó.
2021. júl. 9. 00:09
 30/44 anonim ***** válasza:
Viszont tényleg durván jól keresnek, azt meg kell hagyni.
2021. júl. 9. 00:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!