Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált fiúnak lehet szép barátnője?
igen
de lehet nem vagyok introvertált, hanem a 2 között
emberfüggő kivel hogy beszélsz, introvertált nővel te lennél az extrovertált
Pfff, az introvertáltság kb annyit tesz, hogy nem te vagy a hangos, központi, szervező figura.
Szóval igen, az introvertáltság nem fog megakadályozni abban, hogy sikeres legyél a jó csjaoknál is. Ha egy barlangban laksz és nem szereted elhagyni, na, az már problémásabb.
9es, tévedsz, én is introvertált vagyok. És nem csak magamra mondom, anno még egy tesztben is kijött:D
Nem szeretem a nagy hangzavart, a túl nagy pörgést, lefáraszt a túl sok duma. Nagyobb szükségem van énidőre, amikor egyedül lehetek, ez tölt fel energiával. A bulikban általában én voltam az arc, aki csöndben figyelte a társaságot ahogy duhajkodik, közben iszogattam, majd a végén felálltam és modntam, hogy "tök jó buli volt".
De pont azért, mert tudom milyen introvertáltnak lenni tudom, hogy ez nem okoz különösebb akadályt az ismerkedés vagy szociális kapcsolatok terén. Tény, ha lehetett kihagytam a discot, jobban kedvelem a beülős programokat és nagyon lefáraszt ha sok ember van körülöttem. Úgyhogy sosem ismerkedtem a Morisonsban.
És pont azért írtam a 8as válaszomat, hogy felhívjam a figyelmet: introvertáltnak lenni nem ugyanaz mint visszahúzódónak/félénknek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!