Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak,hogy ne szeresse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,hogy ne szeressek bele az alkalmi partnerembe?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akivel megbeszéltük,hogy néha,alkalomadtán összejárunk.Viszont kezdem azt érezni,hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk és jól el töltjük egymással az időt.Meg az elején vagyunk,de úgy érzem,hogy kezdek iránta valamit érezni,viszont tudom,hogy ő csak barátként tekint rám.Gondoltam rá,hogy megszakítom vele a kapcsolatot és akkor meg az elején elfelejtem,de nekem is jol esik néha “üríteni”,csak így meg szerintem egyre jobban tetszeni fog.
2021. jún. 23. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit értesz jó időtöltés alatt? Ne beszéljetek sokat, csak szex legyen, és akkor nem lesz gond. De ha tényleg barátok vagytok, úgy szerelem lesz.

30 F

2021. jún. 23. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy ilyet találsz. Légy iránta tisztelettel, megbecsüléssel és legalább próbáld kielégíteni
2021. jún. 23. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A b) verziót válaszd, próbáld emberileg is meghódítani, szerelmet, tüzet csiholni. Ha nem megy akkor legyél Férfi és érd be azzal amit kaptál, ne menj át pincsiző kiskutyába.
2021. jún. 23. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:
En orulok neki,csak azért rossz mert tudom,hogy több úgy se lesz köztünk és ha ezt folytatjuk,majd egyszer vége lesz,biztos hogy nekem szarul fog esni.
2021. jún. 23. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Addig is élvezheted a látványt és a testét. Élvezd ki, amennyi csak belefér 😏 majd nem bánkodj, ha vége lesz, akkor csajoz be, egy másik lánnyal… Ha lesz még igénye a lány barátodnak és élvezte veled a mostani szexeket, akkor még lehet kérni fogja még a jövőben, ha nem leszel akkor épp foglalt…
2021. jún. 30. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!