Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki mennyire tartja magát bevállalósnak, perverznek??
Jaj, ez tipikus olyan kérdés, ami után a válaszolókra ráírj 10 kanos pasi?
Aztán ha a kommentelő nem küld magáról képet vagy nem fekszik egyből a csávó alá, jön a támadás, hogy "te nem is vagy bevállalós!4!!"?
Semmi sem perverz, ami a felek közös beleegyezésével zajlik és minden fél élvezi.
Én elég bevállalósnak tartom magam, de nyilván vannak azért olyan nagyon undi vagy erőszakos dolgok, amik nem vonzanak.
Ez a kérdés kb olyan, mint az, hogy ki tartja magát humorosnak vagy intelligensnek.
Találkoztál már bárkivl, aki egy ilyen kérdésre azt válaszolja, hogy "á, én sótlan/hülye" vagyok.
(btw, azt, hogy valaki "perverz" kb a gimi 2. évében mondja utoljára valaki magára, felnőttek nem nagyon használják ezt, ez inkább ilyen gyerek duma)
ha sorozatgyilkososat akarok játszani, az mennyire számít annak?
arra izgulok, mint Dahmer, Dennis Nilsen?
mondd meg te!
-L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!