Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valtozott valami az eletedben, miutan elveszitetted a szuzesseged?
Igen, beleragadtam egy kapcsolatba, amit soha nem akartam igazán, viszont nem akartam megbántani a srácot, meg úgy gondoltam, én úgyse lehetek együtt soha olyannal, aki nekem is tetszik, ő meg legalább jó ember.
Pár év múlva már annyira jó embernek se tűnt, főleg amikor majdnem beverte a képem.
Ettől függetlenül legalább a nőgyógyásznál többé nem kérdezték meg felháborodva, hogy csak nem azt akarom mondani, hogy még szűz vagyok???
(25 éves koromig az voltam)
Igen, utána már rendszeresen szexeltem:D
N
Megkönnyebbültem. De mivel sokáig csak egy nővel voltam, ez kezdett zavarni. 6.5 évvel (!) a szüzességem elvesztése után voltam a 2. nővel (már akivel minden volt, szóval meg is dughattam), akkor könnyebbültem meg igazán, hogy nem ragadtam le egynél. És azóta szűntek meg a problémáim.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!