Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk hogy lehet fenntartani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogy lehet fenntartani az érdeklődésetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, h ne unjátok meg a lányt, észrevettem h a fiúk többsége szeret "vadászni" és faképnél hagyja azt a nőt aki szinten nyitott inkább a csendes titokzatos nehezen kapható lányokra buknak.
2021. jún. 22. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Minden férfi más, vannak hűséges fajták is, még akkor is ha a kapcsolat ellaposodik. Könnyű általánosítani, de valójában ők sem ennyire együgyüek. sokakban pedig van annyi méltóság, hogy ha elunják a partnert, legalább szakítanak először, nem megcsalják a hátuk mögött.

2. A változatosság, játékok mindig jó megoldások lehetnek.

2021. jún. 22. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ertelmes ferfivel kell ismerkedni, az nem hagy fakepnel. Csak a felszines, komolytalan hulyegyerekek.
2021. jún. 22. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Még az ismerkedés fázisára gondolok
2021. jún. 22. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy bár pont az ilyen lányoknak a legnehezebb udvarolni, mégis az a legjobb, mikor egy csaj állandóan pörög, mosolyog, valamin kattog az agya. Az ilyeneket imádom, eszméletlen kisugárzásuk van, amitől nagyon vonzóak. És bár tényleg én is azt hittem, a csendes lányok a jobbak, de baromi kínos, mikor 10 perc után már kínos csönd van a randin, míg egy ilyen életvidám csajt minél jobban megismersz, úgy akarsz belőle mégtöbbet, és mégtöbbet. 25f
2021. jún. 22. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Rendszeresen küldj magadról képet! Nagyon jó módszer
2021. jún. 22. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak a magam nevében beszélek.Nem irok tipikus sablonokat,hogy légy vidám,megértő,titokzatos ,elerhetetlen,sejtelmes meg ilyenek.Azt ugyis tudod,meg megteszi majd más.

Számtalan lehetősegből az egyik:

Hagyd hogy a megfelelő sebességgel alakuljanak a dolgok.Én pldául nem szerettem ha valamait siettettek,vagy állandóan nyaggattak valamivel,vagy ígéreteket próbáltak kicsikarni,amihez semmi kedvem nem volt még az eljén.Ami normális mondjuk egy meglévő ,már kiforrt kapcsolatban,az nekem az elején kicsit soknak tűnik!Ezért volt mar,hogy elment a kedvem az egesztől.Ne sittesd a dolgokat!

2021. jún. 22. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!