Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy lehet fenntartani az érdeklődésetek?
1. Minden férfi más, vannak hűséges fajták is, még akkor is ha a kapcsolat ellaposodik. Könnyű általánosítani, de valójában ők sem ennyire együgyüek. sokakban pedig van annyi méltóság, hogy ha elunják a partnert, legalább szakítanak először, nem megcsalják a hátuk mögött.
2. A változatosság, játékok mindig jó megoldások lehetnek.
Csak a magam nevében beszélek.Nem irok tipikus sablonokat,hogy légy vidám,megértő,titokzatos ,elerhetetlen,sejtelmes meg ilyenek.Azt ugyis tudod,meg megteszi majd más.
Számtalan lehetősegből az egyik:
Hagyd hogy a megfelelő sebességgel alakuljanak a dolgok.Én pldául nem szerettem ha valamait siettettek,vagy állandóan nyaggattak valamivel,vagy ígéreteket próbáltak kicsikarni,amihez semmi kedvem nem volt még az eljén.Ami normális mondjuk egy meglévő ,már kiforrt kapcsolatban,az nekem az elején kicsit soknak tűnik!Ezért volt mar,hogy elment a kedvem az egesztől.Ne sittesd a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!