Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a pasim nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a pasim nem akar swinger klubba menni velem?

Figyelt kérdés
Nem akarom megcsalni, de kapcsolat előtt rengeteg partnerem volt, főként diszkókban. Arra gondoltam, hogy a swinger megoldás lehetne. Az igaz, hogy én nem engedem neki, hogy mással csinálja, szóval ezt kellene valahogy megoldanom.
2021. jún. 22. 14:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Pfff:D

hagyd a francba ezt a kapcsolatosdit, térj majd rá vissza pár év múlva, egyelőre nem neked való.

2021. jún. 22. 14:31
 2/14 A kérdező kommentje:
De szeretem a páromat nagyon. Ugyanakkor testileg szükségem van másokra, a csoportos (férfiak+Én) szex mindig is fétisem volt
2021. jún. 22. 14:32
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hagyd el. Nincs azzal gond, ha szereted ha többen dugnak. De akkor ne legyél kapcsolatban. Ez egy picit gáz, hogy téged dughat akárki, meg bármennyien, neki meg nemengeded. Vannak olyan férfiak akiket izgatja ez, hogy te is dugsz mással meg őis, olyat viszont aligha találsz, hogy dughatnak mellete ő meg nem dughat senkit:)
2021. jún. 22. 14:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyszer két barátjával félreléptem emiatt bűntudatom van. De ezen kívül sose volt ilyen a kapcsolatunk alatt. De ha szeret, akkor miért nem ért meg?
2021. jún. 22. 14:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az Ő felfogásában a párkapcsolatnak
2021. jún. 22. 14:47
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem gyere át és megbeszéljük ezt ;)
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki azt, hogy csak szétnéztek, aztán vagy megjön a kedv, vagy nem. A hármas vagy többes meg olyan dolog, hogy ha valamelyik fél nem akarja akkor kár erőltetni, mert abból csak a kapcsolat elmérgesedése, később meg szakítás a vége.

A swinger jó választás az alkalmi, elkötelezettség nélkül kapcsolatokra - legalábbis sokkal "hatékonyabb" mint a neten keresgetni az idióták, kamusok, képkunyeráló recskamatyik levéldömpingje között a normális pasikat.

8/14 anonim ***** válasza:
79%

NEM RÉSZE A MÁSOKKAL VALÓ SZEX!

Ezt el KELL fogadnod, vagy hagyjátok egymást.

Ez ilyen, és ez így normális. Az is normális ha neked meg más vágyad.

Na de az, hogy nem érted meg, hogy neki ez nem járja, és még te vagy felháborodva...na az már kissé gázosabb szitu...

2021. jún. 22. 14:48
 9/14 Lazy Lover ***** válasza:
keress mást olyat akinek be jön ez
2021. jún. 22. 14:50
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
nem való neked PÁRkapcsolat
2021. jún. 22. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!