Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után megtörölköztök, mosakodtok, fürödtök vagy talán semmi?
Meglepődtem ahogy olvastam itt a válaszokban, hogy van aki épp csak megtörölközik.
Szex előtt nem, de utána mindig megfürdünk. (kivéve ha éjszakai alvás előtt van, és meztelen alszunk. Mert akkor csak törölközünk mi is.)
Olyan illatok meg nedvek maradnak...
Aki még meg sem törölközik, vagy csak azt teszi, ők mindenmentesen szexelnek? :)
Előtte természetesen mi is megmosakszunk intim tájékon.
Nem az izzadástól keletkező nedvességre és illatáradatra gondoltam. :)
Számomra inkább az a lelombozó, ha nem spontán "jön" a szex, hanem előre eltervezett menete van, hogy előtte elvonolunk a fürdőbe mosakodni, utána pedig zuhanyzunk. Párkapcsolatban élek, nem alkalmi partnereim vannak, szóval egyáltalán nem zavar, ha a párom nem mindig friss és tusfürdőillatú "odalent". Egy alapvetően ápolt, naponta (akár többször is) zuhanyzó ember nem lesz büdös és gusztustalan attól, hogy nem mosakszik közvetlenül szex előtt.
Az utána zuhany inkább attól függ, hogy a nap melyik szakában és milyen időben csináljuk. Nyilván ilyen hőségben, amikor a puszta létezés mellett is izzad az ember lezuhanyzunk utána, mert ömlik rólunk a víz. Ha este csináljuk, akkor úgy időzítjük, hogy még zuhany előtt legyen, ne tisztálkodás után izzadjunk le. De mondjuk egy téli, délutáni szex után nem feltétlenül zuhanyzunk, mert kevesebbet izzadunk, ennyit el tudunk viselni magunkon és egymáson még pár órán át az esti zuhanyzásig.
14-eshez hasonlóan vagyok én is, mivel általában szeretem, ha spontán kívánjuk meg egymást, a fürdőszobai szerencsétlenkedés meg nekem valahogy soha nem jött be, mármint ott elkezdeni a szexet.
Utána viszont általában kénytelenek vagyunk zuhanyozni, nem csak az izzadtság miatt, hanem mert ha élvezem, brutálisan sok váladékkal jár nálam a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!