Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után megtörölköztök, mosakodtok, fürödtök vagy talán semmi?
Meglepődtem ahogy olvastam itt a válaszokban, hogy van aki épp csak megtörölközik.
Szex előtt nem, de utána mindig megfürdünk. (kivéve ha éjszakai alvás előtt van, és meztelen alszunk. Mert akkor csak törölközünk mi is.)
Olyan illatok meg nedvek maradnak...
Aki még meg sem törölközik, vagy csak azt teszi, ők mindenmentesen szexelnek? :)
"Szex előtt nem, de utána mindig megfürdünk. (kivéve ha éjszakai alvás előtt van, és meztelen alszunk. Mert akkor csak törölközünk mi is.)"
Na én meg ezt nem értem. Nekünk pont, hogy előtte fontos a tusolás (már ha szeretnénk sok csókolgatást és orált), na de utána én férfiként minek fürödjek? Ilyen erővel egy sima pisilés után is lefürödhetnék.
Semmit. Sose voltunk izzadósak szexben. Este fürdés, de ennyi. Az exemmel kapcsolat elején sokat szexeltünk napközben is, akkor pláne nem, esti szex után meg sima fürdés, de akkor se rögtön.
Legutóbb januárban szexeltem, akkor a nő utána lefürdött. Utána kellett volna mennem, és ott még egy gyors menet, de gyáva voltam.
30F
Szerintem is fura amit írsz. Nálunk is inkább a szex előtti fürdés/tusolás a fontos.
Ha úgy alakul akkor utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!