Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után megtörölköztök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után megtörölköztök, mosakodtok, fürödtök vagy talán semmi?

Figyelt kérdés

Meglepődtem ahogy olvastam itt a válaszokban, hogy van aki épp csak megtörölközik.

Szex előtt nem, de utána mindig megfürdünk. (kivéve ha éjszakai alvás előtt van, és meztelen alszunk. Mert akkor csak törölközünk mi is.)

Olyan illatok meg nedvek maradnak...

Aki még meg sem törölközik, vagy csak azt teszi, ők mindenmentesen szexelnek? :)

2021. jún. 22. 12:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyzunk.
2021. jún. 22. 12:57
 2/18 Lazy Lover ***** válasza:
64%
Én vagyok annyira igényes hogy előtte meg utána is meg fürdök meg a csajom is
2021. jún. 22. 12:57
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Semmi nem szokott lenni se előtte se utána, csak folytatjuk a kis életünket.
2021. jún. 22. 12:59
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ hol szexelünk.Kint a természetben csak letörlés van.
2021. jún. 22. 13:01
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

"Szex előtt nem, de utána mindig megfürdünk. (kivéve ha éjszakai alvás előtt van, és meztelen alszunk. Mert akkor csak törölközünk mi is.)"

Na én meg ezt nem értem. Nekünk pont, hogy előtte fontos a tusolás (már ha szeretnénk sok csókolgatást és orált), na de utána én férfiként minek fürödjek? Ilyen erővel egy sima pisilés után is lefürödhetnék.

2021. jún. 22. 13:06
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Esti szex után csak alszunk, csak akkor megyünk zuhanyozni újra, ha már-már vállalhatatlan, ahogyan megizzadtunk a szex alatt.
2021. jún. 22. 13:07
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Én előtte szoktam zuhanyozni,de utána csak megtörlöm "ott" és húzok bugyit.
2021. jún. 22. 13:08
 8/18 anonim ***** válasza:
84%

Semmit. Sose voltunk izzadósak szexben. Este fürdés, de ennyi. Az exemmel kapcsolat elején sokat szexeltünk napközben is, akkor pláne nem, esti szex után meg sima fürdés, de akkor se rögtön.

Legutóbb januárban szexeltem, akkor a nő utána lefürdött. Utána kellett volna mennem, és ott még egy gyors menet, de gyáva voltam.

30F

2021. jún. 22. 13:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is fura amit írsz. Nálunk is inkább a szex előtti fürdés/tusolás a fontos.

Ha úgy alakul akkor utána is.

2021. jún. 22. 13:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Teljesen változó, előtte többnyire mindenképpen (kivéve ha hirtelen valahol egymásnak esünk), utána változó, de sokszor megtöröljük amiben nem akarsz ugyebár aludni, összebújunk és alszunk.
2021. jún. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!