Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? sehogy sem élvezek el
Figyelt kérdés
Már óvodában is mindig sinogattam magam most 16 vagyok még szuz probáltam újjazni magam majd egy kicsit vastagabb targyat bedugni de sehogysem élvezek el de egy csomószor beindulok2021. jún. 21. 18:33
1/8 anonim válasza:
A csiklódat simogatva el tudsz menni?
2/8 anonim válasza:
Egyszerre csináld az ujjazást és a pötyizést.
4/8 anonim válasza:
Nem az a női orgazmus titka, hogy egyre vastagabb tárgyakat dugdosol fel. Ki kell ismerni a tested, érezd mi a jó neked. És inkább csiklóval próbálkozz.
6/8 anonim válasza:
A csiklódat simogasd! Attól nem lesz jó, hogy mindent feldugsz magadnak. Legalább olvass egy kicsit utána, ha már ez érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!