Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj, ha egy lany nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha egy lany nem szokott nyogni masztizas kozben, csak ha elelvez? Ez problema lesz majd, ha fiuval leszek? Egyatalan miben masabb egy fiuval, mintha csak egyedul csinalnam?

Figyelt kérdés
Koszonom, ha valaszolsz!

2021. jún. 21. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
maszti közben kb. hangot se adok ki, szex közben meg iszonyat hangos vagyok N
2021. jún. 21. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha egy férfi nyal, már akkor más milyen inger ér, (nyelv és ujjad között is sok különbség van) mert egy plusz személy más más érzelmeket vált ki, illetve ott van az hogy neked nem kell semmi pluszt csinálni magaddal, és csak nyalásra kell koncentrálni.
2021. jún. 21. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan még elélvezésnél sem nyögnek.
2021. jún. 21. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor gond, ha valami önbizalomhiányos pasit szedsz össze, aki akkor sem hiszi el neked hogy jól érzed mahad vele, ha visítasz. Vannak ilyenek.
2021. jún. 21. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Masztizás közben én is szinte néma vagyok, egy alkalmim volt (utólag nem mennék bele) és akkor is csendes voltam, de azért közel sem néma 😅 Változó ez, de ha eléggé beleéljük magunkat szerintem azért lenne hangoskodás, csak (megfelelő) partnert nem találtunk még hozzá. Ne aggódj, nincs ezzel semmi baj 😊

21/F

2021. jún. 21. 15:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat, megnyugodtam akkor, hogy ez nem nagy problema, remelem tenyleg mas lesz majd fiuval, mintha csak magamnak csinalnam..
2021. jún. 21. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes. Ugy tünik ez a NYÖGÉS kezd fontos kérdés lenni. Mintha az élvezet, eredmény értékét jelezné. Pedig egyszerüen az egyik ember nyög, a másik meg nem.
2021. jún. 21. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Masztizásnál én sem nyögdécselek, de szex közben igen. Teljesen más a két inger. Amikor magadnak csinálod, te irányítasz mindent, tudod, mire számíthatsz, semmi nem ér váratlanul, stb... Össze sem lehet hasonlítani.
2021. jún. 21. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!