Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 vagyok eddig öt lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 vagyok eddig öt lánnyal voltam de mindegyikkel csak szex miatt voltak együtt. Mi lehet velem a baj hogy nem találok szerelmet?

Figyelt kérdés

Sokkal jobb lehet szerelemből szexelni. Meg nem csak pár alkalommal.

Miért nem találok rendes lányt.

Jó fiú típus vagyok pedig, nem ilyen alfa.

2021. jún. 21. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
A jófiuk unalmasak
2021. jún. 21. 09:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a normàlis nöknek sem kell a magad fajta, aki csak szex miatt van a nőkkel.
2021. jún. 21. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ne dugj! Nyalj!
2021. jún. 21. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Inkább mi bajuk nekik? Így tedd fel a kérdést. Mindegyikkel csak egy alkalom volt?
2021. jún. 21. 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tesokam..

Én nem a mennyiségre törekszem,

Hanem a minőségre!

Plusz.

Aki jó az nem dicsekszik,

Csak cselekszik.

Ezt jegyezd meg.

Mi neked a rendes lány ? Komolyan!

Azért nem találsz mert nem vagy nem jol keresel. Mert aki keres az talál. Most mitt vársz menjek helyetted b@szni?

Menjel keress nőket bulizni menjél majd lesz sikered.

2021. jún. 21. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
5 nőböl egyik sem tartott alkalmasnak normális kapcsolatra?
2021. jún. 21. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6. Nem ! A kérdező pont olyan lányokat fogott ki akik még kiakarják élni magukat nem akarnak elkötelezodni. Ezzel semmi baj.

Oda vezetheto vissza hogy a kérdező nem jo helyen csajozik.

F

2021. jún. 21. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lett belőle hosszabb akárcsak laza kapcsolat, akkor nem azt a szexed adtad nekik, amire vágynak.

Első egy-két alkalommal még okés a nem legnagyobb ribiknek, hogy finoman, kicsit idegesen, ügyetlenül kezeled őket, de aztán ők is kemény, férfias leápolást is várnak.

Nagy divat csajoknál mostanában a mindenféle ötven árnyalatos film. Amikben az a közös, hogy a jókislány megismerkedik egy szupersikeres finom úriember fellépésű férfival, akiben bizony elégé ott van a férfiállat is (agresszív is tud lenni üzleti életben, autóvezetésben, és persze nőkkel). A jókislány eleinte próbálja otthagyni a férfit amikor attól egyre kevesebb tiszteleted kap, tárgyiasabban kezeli szexben, de közben meg ez mégis rettentően izgatja, meg máskor ugyanez a pasas nagyon rendes is vele...

2021. jún. 21. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán próbáld meg hogy nem a bugyijukba akarsz egyből bejutni. Hanem a kölcsönös megismerés, egymásra hangolódással kezdesz. A szerelem amúgy sem jön varázsütésre.
2021. jún. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!