Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap együtt voltunk a barátnőmmel, összesen 4 Durex-et (classic) használtunk el. Miért szakadt el mindegyik?
Ha a lányba mentél el, és nem szed tabit és az óvszer is kiszakadt, akkor Én biztos nem azon filóznék most, h milyen óvszert használjunk, hanem h minél hamarabb bevegye az esemény utánit tablettát....
Az óvszerről meg később...
nah...a következmények nem fontosak, mert mindent 'elrendeztünk'
a levegőt nem kinyomtam, hanem úgy csináltam ahogy mondod, csak nem tudtam rendesen leírni.
Szerintem valamit nagyon rosszul csináltok. Mégegyszer olvassátok el alaposan a tájékoztatót.
Mi fél évig hasznátunk gumit, de egyszer sem szakadt el, soha nem volt semmi gond.
Petranova
Hát, elképzelésem sincs, hogy miért szakadt ki. Ezeket az óvszereket komolyan tesztelik mindenféle bonyolult eljárásokkal, nehogy hibás legyen, és eleve úgy gyártják őket, hogy ne történhessen baj. Statisztikailag kb lehetetlen, hogy mind a 4 elszakadjon, valószínűleg valahogy megsérülhettek szállításkor, vagy tároláskor a tieitek, vagy a barátnőd nagyon szeretne már egy babát. :)
Extra safe és mezei óvszer közt nem sok különbség van szerintem, véleményem szerint csak egy marketingfogás.
sztem egy átlagos párnál nem vagyunk durvábbak... főleg h nem is vagyunk olyan tapasztaltak még ebben.
felmerült bennem egy kérdés még... az nem lehet h az a folyadék ami természetesen jön ki belőlem síkosítás céljára, azzal megtelik az ondótartály és emiatt feszül? mert amikor egyszer kivettem, vmi ilyesmit láttam(sajnos sötét volt)
Én 3 évig használtam gumit, és egyetlen egyszer volt, hogy kiszakadt, az pedig akkor történt meg, amikor száraz voltam, és kicsit jobban belemelegedtünk a dologba...
Használtjatok olyat, ami spermicides( lifesytle), és ha ki is szakad, akkor elméletileg az anyag még megvéd!
Hello.
Valóban furcsa, hogy 4 kiszakad egymás után. Mindenképpen arra gyanakodnék, hogy levegő marad alatta. Felhúzás mindig a tájékoztató szerint! Behatolás előtt pedig ellenőrizd, hogy nincs-e alatta levegő, ami látszik is, ha so van.
Fontos, hogy a spermicides (ultra- vagy extrasafe) gumik SEM védenek, ha az kiszakad!!!!! Tehát az csak egy +1 védelmi szint, de ha kiszakad, olyan mint ha nem lett volna rajtad gumi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!