Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap együtt voltunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap együtt voltunk a barátnőmmel, összesen 4 Durex-et (classic) használtunk el. Miért szakadt el mindegyik?

Figyelt kérdés
nos, mind a 4 elszakadt. Az első 3nál szerencse volt mert észrevettük mikor kiszakadt és nem is mentem el. Viszont az utolsónál "kicsit belejöttünk" és nem vettük észre h elszakadt viszont el is mentem. Esetleg rosszul húzom fel? Ki szoktam nyomni belőle a levegőt...és nem is sérti fel semmi az óvszert. Nem értem mi lehet a gond, mitől szakadhat ki? Milyen óvszert használjunk ami nem szakad el. Az extra safe óvszerek mennyivel jobbak?
2008. nov. 2. 12:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
hát vmit nagyon rosszul csinálhattok,lehet nem elég nedves barátnőd,a levegőt meg nem kinyomni kell hanem feltekeréskor megfogni az ondótartályt és a másik kezeddel legörgetni
2008. nov. 2. 12:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lányba mentél el, és nem szed tabit és az óvszer is kiszakadt, akkor Én biztos nem azon filóznék most, h milyen óvszert használjunk, hanem h minél hamarabb bevegye az esemény utánit tablettát....

Az óvszerről meg később...

2008. nov. 2. 12:25
 3/19 A kérdező kommentje:

nah...a következmények nem fontosak, mert mindent 'elrendeztünk'

a levegőt nem kinyomtam, hanem úgy csináltam ahogy mondod, csak nem tudtam rendesen leírni.

2008. nov. 2. 12:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valamit nagyon rosszul csináltok. Mégegyszer olvassátok el alaposan a tájékoztatót.

Mi fél évig hasznátunk gumit, de egyszer sem szakadt el, soha nem volt semmi gond.

Petranova

2008. nov. 2. 12:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk az is megeshet h egy dobozba épp hibásak voltak,hogy egyszerre romlott el a gép v vmi...de ez szinte lehetetlen.nem vagytok túl durvák?
2008. nov. 2. 12:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, elképzelésem sincs, hogy miért szakadt ki. Ezeket az óvszereket komolyan tesztelik mindenféle bonyolult eljárásokkal, nehogy hibás legyen, és eleve úgy gyártják őket, hogy ne történhessen baj. Statisztikailag kb lehetetlen, hogy mind a 4 elszakadjon, valószínűleg valahogy megsérülhettek szállításkor, vagy tároláskor a tieitek, vagy a barátnőd nagyon szeretne már egy babát. :)

Extra safe és mezei óvszer közt nem sok különbség van szerintem, véleményem szerint csak egy marketingfogás.

2008. nov. 2. 12:39
 7/19 A kérdező kommentje:

sztem egy átlagos párnál nem vagyunk durvábbak... főleg h nem is vagyunk olyan tapasztaltak még ebben.

felmerült bennem egy kérdés még... az nem lehet h az a folyadék ami természetesen jön ki belőlem síkosítás céljára, azzal megtelik az ondótartály és emiatt feszül? mert amikor egyszer kivettem, vmi ilyesmit láttam(sajnos sötét volt)

2008. nov. 2. 12:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 évig használtam gumit, és egyetlen egyszer volt, hogy kiszakadt, az pedig akkor történt meg, amikor száraz voltam, és kicsit jobban belemelegedtünk a dologba...

Használtjatok olyat, ami spermicides( lifesytle), és ha ki is szakad, akkor elméletileg az anyag még megvéd!

2008. nov. 2. 12:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
hidd el,nem jön annyi előváladék,meg nyúlik az,vagyis nyúlnia kellene...
2008. nov. 2. 12:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hello.

Valóban furcsa, hogy 4 kiszakad egymás után. Mindenképpen arra gyanakodnék, hogy levegő marad alatta. Felhúzás mindig a tájékoztató szerint! Behatolás előtt pedig ellenőrizd, hogy nincs-e alatta levegő, ami látszik is, ha so van.

Fontos, hogy a spermicides (ultra- vagy extrasafe) gumik SEM védenek, ha az kiszakad!!!!! Tehát az csak egy +1 védelmi szint, de ha kiszakad, olyan mint ha nem lett volna rajtad gumi!!

2008. nov. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!