Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap együtt voltunk a barátnőmmel, összesen 4 Durex-et (classic) használtunk el. Miért szakadt el mindegyik?
Uolsó válasz helyesbítve:
"Behatolás előtt pedig ellenőrizd, hogy nincs-e alatta levegő, ami látszik is, ha so van." <- ha SOK van alatta.
Elnézést, de a spermicid az óvszeren szart sem ér.
A teljes, nagy adagú spermicid tabletták és kúpok tökéletes használat mellett kb mindössze harmad-negyedjére csökkentik a terhesség esélyét, az óvszeren lévő spermicid az meg kb semmire sem elég, szinte csak marketingfogásnak van ott.
Nincsenek tüskék a farkadon, biztos nem használati hibából szakadt ki az óvszer, egyszerűen csak hibás lehetett. Megsérülhetett szállításkor vagy tároláskor, vagy mégkisebb az esélye: gyártáskor. Azt a doboz óvszert inkább dobjátok ki, vagy óvatosan használjátok, ha még maradt belőle és vegyetek újat.
"Lankadófélben" lévő fegyvert nem nagyon biztonságos használni óvszer mellett. Ha érzed, hogy nem fog visszatérni már a lélek a tábornok úrba, akkor jobb ha leszereled és folytatod a nyelveddel. Egyszer rólam is lecsúszott az óvszer ilyenkor, furcsa, de nem éreztem, hogy nem lenne helyén.
Továbbra is úgy gondolom, hogy nem emiatt szakadt ki, de növelhette a szétszakadás kockázatát.
Sziasztok :)
Kérdezhetnék valamit? - kicsit ide is kapcsolódik.. nem kérek ordítozást, csak 1 választ :)
Láttam egy bevásárlóközpont pénztáránál a Durex termékeket 6-7 száz forintért, és ezekben mennyire lehet megbízni?
Volt ultra thin és elite is, egy kis tájékoztatót kérhetnék? :$ ( ha fontos adat: a szerszámom hossza 14.5-15 cm között van, szélessége szélessége 4 cm, vastagsága 3cm ) :$
19/F (szűz)
hello hát igazából nagyon mind1 melyiket választod, mindegyik jó. Ultra thint először sztem ne... de az is jó. Először vmi egyszerűt használj, elég a classic vagy ha picit biztosabb szeretnél lenni akkor az ultra safe-t Lifestylesből. De van Durexből vastagabb az Extra safe. Mi az ultra safe lifestylest használjuk már sokszor bevált. Vannak ízesítettek azokon ilyen gyümölcs van általában, aztán vannak az ilyen olyan bordázottak, vannak olyanok amiken ilyen kis pontok vannak mint a kosárlabdán... nemtudom azokat még nem próbáltam, de elsőre nem lehet jó ötlet...én arra gondolok h azokra nincs szükség csak akkor ha már rossz a szex magában, ha extra élményre vagy érzésre van szükség akkor már valami baj van sztem, nem természetes, mű dolog.
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!