Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, elvárjátok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, elvárjátok, hogy szex előtt a férfi alaposan mossa meg a fütyijét?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 19:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%
Én mosatlanul szeretem.Főleg ha pereg a túró róla.
2021. jún. 20. 20:29
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Én nem várom el, férjemet viszont zavarja ha nem tudja előtte lemosni. Akár nappal akár este
2021. jún. 20. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Mivel egy nő szájába lesz igy alaposan megmosom.
2021. jún. 20. 20:32
 14/26 A kérdező kommentje:

Az én makkomra olykor ráragad a szőr, amit le kell venni. Nem szeretem csupaszon.

2021. jún. 20. 20:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazán ápolt férfi lehetsz...
2021. jún. 20. 20:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

nem várom el, hogy közvetlenül előtte elmenjen megmosni, mivel az pont a spontaneitását veszi el a dolognak, de a jó higéniát elvárom.

exem pl ha otthon voltunk, pisilés után minden leöblítette a farkát, ígysoha nem volt kellemetlen íze. persze előfordult, hogy valami random helyen szexeltünk, pl kirándulás közben, erdőben, ahol nem volt rá lehetőség, de akkor általában vagy nem oráloztam, vagy ha nagyon ráizgultam, akkor pont nem érdekelt, mikor mosta meg utoljára (soha nem is volt nagyon gáz a helyzet, mivel alap, hogy fürdött minden nap)

lehet kicsit undin hangzik amúgy, de mindig is jobban szerettem úgy orálozni, ha nem rögtön fürdés után pippantottam le a padtnerem, mert akkor semmi nem marad a természetes ízéből. mármint nem izzadt, pállott farok ami tetszik, hanem a rendesen tisztántartott

2021. jún. 20. 21:23
 17/26 A kérdező kommentje:

Mert ráragad? Mesélj még kérlek!

2021. jún. 20. 21:35
 18/26 A kérdező kommentje:

Én is szexeltem már erdőben, aminek meg is lett az eredménye. Kullancs mászott a herezacskómba. Jó nagy volt, fehéres színű, tán a nőstény kullancsok olyanok (az is rákapott). Otthon vettem észre este, de arra már nem emlékszem, hogy aznap este vagy másnap este. Mint ahogyan arra sem emlékszem, hogy mikor kiszedtem, akkor benn maradt-e a feje vagy nem. Lehet, hogy azóta is benne van. ;)

2021. jún. 20. 21:42
 19/26 anonim ***** válasza:
uhhh ezt most miért kellett, kérdező 😭😅
2021. jún. 20. 21:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, nefürggyé' le Gyurink és Münchausen báró közös gyermekének sorait olvassák 😃
2021. jún. 20. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!