Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságba egy szűz fiú mennyi ideig bírja az első szexet? F24
Én 24 voltam, mikor elvesztettem. A legelső próbálkozásnál annyira izgultam, hogy nem állt fel normálisan. A barátnőm persze magára vette, hogy biztos nem tetszik nekem.
Aztán pár nappal később már nem volt gond, de egy percnél nem volt több és elsültem. Utána aludtunk egyet, majd az éjszaka közepén felkeltünk egy második menetre, na az már volt vagy 3 perc.
Mindkét véglettel találkoztam.
Első alkalommal én 16 éves voltam, a fiú 19 és mindketten szüzek. Nagyon sokáig birta, már azt hittem sosem lesz vége.
Másodiknál én 17 éves voltam, a fiú 21. Órákig játszottam a "nem vagyok olyan, hogy már a harmadik randin szexeljek" játékot, de végül én nem bírtam és szexelni akartam. Viszont addigra már lankadt volt a srác, és bár nagy nehezen behatolt, de nem élvezett el. Következő próbálkozás során sem élvezett el bennem, hanem kézzel kellett befejeznem. Csak harmadik próbálkozásra sikerült.
Harmadik esetnél én 25 éves voltam, a fiú pedig 17. Ő kb fél perc alatt elsült, pedig az előjáték csak egy csók volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!