Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuálisként központi dolog az életedben a szex?
Egy bejegyzésben olvastam, hogy az aszexuálisak számára nem központi dolog a szex... Ha maszturbálnak is, de társra és együttlétre nem vágynak...
De sokszor úgy tűnik, a szexuálisan aktívak számára sem központi téma a szex, a vágy az életükben. Nem önkielégítésre gondolok, hanem társas szexre, illetve konkrétan arra, hogy együtt lenni a párunkkal.
Ki hogy van ezzel, hogy érzitek? Elmondható, hogy a szex a mindennapok fontos része, a nap nagy részében eszetekbe jut, és várjátok az estét, az alkalmat, amikor sor kerülhet rá, vagy inkább csak az élet része, de nem "fontos" része?
Mindenkinek fontos a szex, annak meg pláne aki nem akarja csinálni.
Akik aszexuálisok itt gyakorin megjelennek, szeretetre és szerelemre vágynak, csak aktusra nem.
Legkevésbé a házas/tartós kapcsolatban élőknek fontos a szex, mert nem kell keresni partnert, csak csinálni.
Hát hetente maszturbálok, de igazából ha akarnek meg tudnék nélküle lenni, föleg ha szeretek valakit.
De nem tudom, nekem fura ez az aszexuális definíció, nem értem hogyha az ember maszturbál és az örömöt okoz neki akkor mással miért nem akarja csinálni.
A gyakorlatban nem az, mert sajnos nincs szex jó ideje, de gondolatban nagyon túlfűtött vagyok és rengeteget fantáziálok.
F
Egy kapcsolat egyik alapköve a működő szex.
Fontos része életünknek.
Sajnos egyre többen élnek szex nélküli kapcsolatban.
(Honnan tudom? Olvasok jó pár oldalt ahol rengeteg panasz van a szexhiányos kapcsolatokra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!