Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mellű lányok, gyakran csináltok ilyet?
Arra vagyok kíváncsi hogy néha szoktátok e arra használni a melleiteket hogy valakinek szimpatikusabbak legyetek, vagy pedig valakit “irányítsatok” úgymond vele, stb
Tehát mondjuk ilyen célból kicsit jobban kiteszitek, mert tudjátok hogy az adott személyre nagy hatással lesz.
2# Senki nem tagad semmit egy anonim oldalon.
Az első alany válaszolt, és gondolom annyira mélyen érintett a válasza, hogy egyből lekamuzod.
Így válaszoljon az ember.
Egyébként biztos lesz olyan is, aki igennel felel.
szerintem abszolút intelligencia függő, hogy a nagy melleit ki, mennyire teszi közszemlére. Elég csak a társkeresőkön szétnézni... ránézésre érzékelhető, hogy nem az okos nők tesznek így. Szerintem rohadtul szánalmas kidobni az ikreket...
#1 voltam
Pasimnak néha poénból meglengetem, de ha tudnám se "manipulálnám" vele.
Idegeneket pláne nem, sőt inkább behúznám a melleimet, ha lehetne :')
Mikor terhesség után nagyobb, szép melleim voltak, soha nem raktam ki. Engem nagyon zavart, hogy mindenki azt bámulta.
Most meg a lábaimat nem merem mutogatni, mert akkor meg azt bámulják... Mondjuk lehet valakinek ez imponál, hogy minden jött-ment csorgatja a nyálát a melleire.. Nekem azért nem mindegy.
9es
Nem azt jelenti, hogy csorgatjuk a nyálunkat. A női test a maga nemében csodalatos, amit muszáj minden alkalommal megcsodálnunk, ahogy te is megcsodálsz egy szép tájat, szép virágot, stb. Csak a mellek, lábak, meg minden ami egy szep nőhöz tartozik, nekünk 200x szebb és érdekesebb, ezektől a dolgoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!