Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy szeretném hogy leszophassak egy pasit de nem szeretném hogy ő kinyaljon?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 18:15
11/32 anonim válasza:
Èn is jobban szeretek adni mint kapni. Egyèbkènt mi az oka,hogy nem szeretnèd? Tőle nem vagy másoknak sem engedted soha?
L
12/32 anonim válasza:
Normális de ha komoly kapcsolatban van ez a fiu nem fog örülni hogy nem nyalhat puncit. Oké tudja viszonozni mással de a punci elég fontos a fiúknak.
13/32 anonim válasza:
Én együtt sem lennék olyan lánnyal, akit nem nyalhatok.
14/32 anonim válasza:
Barátnőm is így van vele sokszor. Előjátéknál csak cumizni szeret, de nem szeretné, hogy kinyaljam.
15/32 anonim válasza:
Ha mellette sub is vagy, akkor biztos, hogy sok dom örülne neked :D
16/32 anonim válasza:
Nekem furcsa lenne. Én szeretek nyalni. Nem csak azért, hogy a nő élvezzen, hanem mert én is élvezem. Sokszor jobban felizgat, mintha én kapnék orált:)
17/32 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok sajnos, de akkor engedném a nyalást, ha a pasi ezt szeretné
18/32 anonim válasza:
Nem normális, de elfogadható egy ideig.
19/32 anonim válasza:
Több nő nem szereti a nyalást, mint ahány férfi a szopást. Én nem tudom sehogy sem élvezni, de a barátomnak emiatt nem kell nélkülöznie.
20/32 anonim válasza:
Kicsit fura volt, mert imádok adni én is, de ez okozott örömet neki, így elengetem a dolgot amíg együtt voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!