Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha tizenévesen 25+ férfiak jönnek be korban?
Figyelt kérdés
apámmal viszonylag jó a kapcsolatom2021. jún. 16. 21:06
1/12 anonim válasza:
nem, ez így kicsit sok már. te mennyi vagy?
2/12 anonim válasza:
Miért ne lenne az? Téged az a korosztály vonz. Van akit 16-18 évesen a 45+-os férfiak vonzanak.
3/12 anonim válasza:
Miért lenne az?
Rosszul írtam az előbb.
4/12 anonim válasza:
Nem annyira "normális", de emiatt ne érezd magad rosszul. Majd hozzáöregszel a vágyaidhoz.
Vagy kihalászol valakit innen. Remélem azért 16 megvagy már. Kb 16-17 év alattival tutira nem csinálnék semmit, még csók sem lehetne. Nem érezném etikusnak.
5/12 anonim válasza:
Persze, hogy normális.
De hogy jön ide az apád? Ugye nem hozzá vonzódsz?:D
6/12 anonim válasza:
Az átlagostól eltér kicsit, de nem gáz. Másnak amúgy sincs semmi köze hozzá. Most mások elvárásaidnak akarsz majd egész életedben megfelelni, vagy a saját vágyaid, életed élni majd?
7/12 A kérdező kommentje:
nem, nem jön be apám😆csak sokan egyből az apakomplexusra gondolnak
2021. jún. 16. 21:27
8/12 anonim válasza:
Az apakomplexus szerintem nem azt jelenti h valakinek az apja jönne be. Kérdező, hogyan nézel ki? Derék, csípő, mellbőséget elárulsz nekem? Magasság, testsúly? Hajszín?
9/12 anonim válasza:
Attól függ mennyi az a plusz...
10/12 anonim válasza:
Te hány èves vagy? Milyen idős pasik vonzanak. Sok mindentől függ szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!