Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, mit szólnátok ha 12 órás műszak után éjszaka végre lefekszetek aludni, de a párotok egy óra múlva felkelt mert nem bír magával?

Figyelt kérdés

😃😅

Olyan soká lesz még reggel...😅

Privátot nem kérek, nem válaszolok.

#tüzeshangulat #felfokozottvágy #nembíromkireggelig
2021. jún. 18. 00:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Minden ember más! Én fáradtan jobban teljesítettem az ágyban, - amíg aktuális volt a szex napirendi pontként.
2021. jún. 18. 06:43
 22/31 anonim ***** válasza:
37%
Ted meg ! Nekem jól eset mikor arra keltem!
2021. jún. 18. 08:22
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem hajtanám el, de neki kell lovagolnia végig
2021. jún. 18. 09:02
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem kamu a kérdés, tényleg nő vagyok, és tényleg csak kíváncsi voltam más férfiak mit szólnának. De igazuk van más csajoknak itt, ha egy nő kívánja a szexet, jobban mint az sok férfi által megszokott, akkor az már kamu, az nem is nő, unatkozó fiatal srác.

Tudom, hogy mindenki más, azt is, hogy férjem bármikor felkelthetem ilyesmi miatt :D de azért ennyire aljas még nem voltam, hogy 12 óra munka után ne hagyjam aludni :D

A privátra meg...nem is értem miért küldenék képet. Főleg férjezettként.

Annak aki kérdezte...csak egy-két simi meg puszi kellett, és felébredt ő magától 😂

Na, mindegy...egyszerűen csak bármi mást csinálni akartam mint felkelteni. Csak hát nem jött össze 😃

2021. jún. 18. 09:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Ha még kicsit tovább húzod a dolgot és szombat reggeli szex? Szerintem kis alvás után, jobb lenne neki is…
2021. jún. 18. 11:17
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

kérdező: engem egyszer költött fel így az asszony. Még mindig fantáziálok arról az estéről. Ha nem tökölsz, nem húzol előjátékot és hasonlót, akkor úgy is csak pár percig tart, amíg meglovagolod keményen és kész. Annyit ki kell bírnia minden pasinak.

Gondolj bele, 30 év múlva mire fog emlékezni?:

- a csajom hazajött és úgy meglovagolt mint a kis angyal

- dejót aludtam miután dolgoztam 12 órát

2021. jún. 18. 13:15
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy kelted hogy szádba veszed a farkát tetszeni fog neki szerintem. Keltettem már lányt úgy hogy elkezdtem nyalni, és áradozott róla utána

20F

2021. jún. 18. 14:18
 28/31 A kérdező kommentje:

#26Én is pont így gondolkoztam, nem akarom én sokáig zavarni :)

De aztán jobban meglepődtem én mint ő...😃

2021. jún. 18. 17:22
 29/31 anonim ***** válasza:
Akkor a legjobb a szex ha álmos vagy közben, éjszaka közepén frissen ébredős szex mennyei.
2021. jún. 23. 19:14
 30/31 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér szerintem
2021. dec. 18. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!